Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Gilera Nexus 500 Problem
stipe:
provjeri akumulator. ako je napon nizak, zna zajebavati
acosp:
--- Citat: stipe - 11 Svibanj, 2020, 07:25:41 ---provjeri akumulator. ako je napon nizak, zna zajebavati
--- Kraj citata ---
Napon je 12.3, i ja sam razmisljao o tome jer kad nece da upali ja izvadim akumulator dopunim i on upali odma.. i jedno pitanje sada ako ja zatvorim rukom dovod zraka na kucistu filtera da li bi se trebao ugasiti znam da na 50ccm se ugasi? Desava se da ako u mjestu turiram i naglo dodavajuci gas 3-4 puta do nekih 2000-3000 obrtaja samo se ugasi
aragonY:
12.3 je vec sumnjivo. Napuni ga i ostavi preko noci otpojenog. Ako ujutro bude opet na 12.3 onda ti taj aku nije dobar
acosp:
--- Citat: aragonY - 11 Svibanj, 2020, 11:50:51 ---12.3 je vec sumnjivo. Napuni ga i ostavi preko noci otpojenog. Ako ujutro bude opet na 12.3 onda ti taj aku nije dobar
--- Kraj citata ---
Vec sam gledao to, i ostane na istoj vrijednosti i kada verglam pokazuje mi vrijednos oko 9V.
aragonY:
Taj aku nije dobar kao sto rekoh. Imao sam jednog koji je bio na 12.65V i pravio mi probleme. Kada bi se malo napunio u voznji skocio bi napon na 12.9 ali nikad vise od tog i jednostavno se nije nikad mogao napuniti kako treba.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju