Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Gilera Nexus 500 Problem
acosp:
Evo mene poslije dugo vremena, problem sma rijesio a evo i sta je bilo:
Dakle prvo sto sam primjetio je kada sjedne suvozac motor promjeni zvuk skroz kao da je fals zrak, zatim sam rastavio skuter i nasao kvar, crijevo koje ide iz kucista filtera zraka na klapnu gasa je puklo, razlog promjene zvuka je bio kada suvozac sjedne da se rasiri ta rupa i postane drugaciji zvuk zbog puno vise zraka..
Promjenom tog crijeva dobio sam skroz nizak ler gas i gasenje skutera pri naglom dodavanju gasa, pucanje pri otpustanju gasa, klapnu sam ocistio ali nista nisam postigao te sam morao ustimati ler preko onog vijka na klapni gasa...
Od tad skuter pali i ide odlicno, nadam se da ce nekome biti od pomoci ako bude imao isti problem. :icon_thumright:
challenbeen:
Svaka čast. Koji Nexus je u pitanju? Master mašina ili? koja je godina
acosp:
--- Citat: challenbeen - 30 Kolovoz, 2020, 12:48:11 ---Svaka čast. Koji Nexus je u pitanju? Master mašina ili? koja je godina
--- Kraj citata ---
U pitanju je nexus 500, 2003 g.p.
vigilante:
--- Citat: acosp - 30 Kolovoz, 2020, 10:38:03 ---Evo mene poslije dugo vremena, problem sma rijesio a evo i sta je bilo:
Dakle prvo sto sam primjetio je kada sjedne suvozac motor promjeni zvuk skroz kao da je fals zrak, zatim sam rastavio skuter i nasao kvar, crijevo koje ide iz kucista filtera zraka na klapnu gasa je puklo, razlog promjene zvuka je bio kada suvozac sjedne da se rasiri ta rupa i postane drugaciji zvuk zbog puno vise zraka..
Promjenom tog crijeva dobio sam skroz nizak ler gas i gasenje skutera pri naglom dodavanju gasa, pucanje pri otpustanju gasa, klapnu sam ocistio ali nista nisam postigao te sam morao ustimati ler preko onog vijka na klapni gasa...
Od tad skuter pali i ide odlicno, nadam se da ce nekome biti od pomoci ako bude imao isti problem. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala na odgovoru! Skuter se vise ne gasi kada kreces?
acosp:
Ne gasi se, skroz fino reaguje na gas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju