Tehnički kutak > Tuning skutera
Mišljenje o mom setup-u
robyakarider:
na replicu ti ide R ili city16
FranjoST:
--- Citat: robyakarider - 08 Svibanj, 2020, 17:10:45 ---na replicu ti ide R ili city16
--- Kraj citata ---
R cu si ostavit onda posto je vec tu a mijenjat cu jedino ovo onda
sport > malossi mhr replica
trenutnu narucenu od 700kn za > TPR racing onda radilicu
polini remen za > malossi kelvar
multivar i ljubicasti za > mhr variomat
dario007:
Mili,nemoj misliti da ce ti svatko od nas pisat tu elaborate,rađe natezem majmuna za đabe,nego da tu pisem savjete.
Ima na fejsu more takvih koji namiriše da nesto znas.Najlakse ga je odjebat ako mu kazes uplati mi novce,ja ti sve napisem objasnim i budem tehnicka podrska.Odma kaze aj vidit cu i nađe novu zrtvu.
Lijepo uđeš u garazu i citas jedno mjesec dana teme i proucis sve do detalja.
Zna se tu na forumu puno toga naci i procitati od ljudi koji su se naslagali i navozili svakakvih skutera
Tebi se tu moze svasta preporucit,a kad dode dan D onda ti i majstor budete ko telići gledali u taj skuter.Kupit u ducanu moze svatko,samo malo tko to moze uglazbiti da vozi na cesti.
gavranpero:
Isto sam mu napisao, ali džaba.
Samo da kreneš da šarafaš, pratiš i tražiš po forumu, YT i tek onda će ti biti smisleno šta ti pišu ljudi koji poznaju materiju. Razbacivanje ovom radilicom ili onom, grana ovakva ili onakva, nidje veze.
FranjoST:
--- Citat: dario007 - 08 Svibanj, 2020, 20:08:15 ---Mili,nemoj misliti da ce ti svatko od nas pisat tu elaborate,rađe natezem majmuna za đabe,nego da tu pisem savjete.
Ima na fejsu more takvih koji namiriše da nesto znas.Najlakse ga je odjebat ako mu kazes uplati mi novce,ja ti sve napisem objasnim i budem tehnicka podrska.Odma kaze aj vidit cu i nađe novu zrtvu.
Lijepo uđeš u garazu i citas jedno mjesec dana teme i proucis sve do detalja.
Zna se tu na forumu puno toga naci i procitati od ljudi koji su se naslagali i navozili svakakvih skutera
Tebi se tu moze svasta preporucit,a kad dode dan D onda ti i majstor budete ko telići gledali u taj skuter.Kupit u ducanu moze svatko,samo malo tko to moze uglazbiti da vozi na cesti.
--- Kraj citata ---
platim ti ja druze nije problem poslao sam ti poruku bio vec al ne gledas poruke.. ovaj setup sada ide prema 10 soma kuna nije mi problem dat 100-200kn nekome ko ima znanja da mi kaze treba to to i to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju