Tehnički kutak > Tuning skutera
Mišljenje o mom setup-u
FranjoST:
--- Citat: igor.sb - 08 Svibanj, 2020, 15:40:55 ---otvori i trecu temu ''mišljenje o meni''
da ne spamam ovdje bzvz
--- Kraj citata ---
budi tiho ako neces pomoc
igor.sb:
--- Citat: FranjoST - 08 Svibanj, 2020, 15:43:59 ---
--- Citat: igor.sb - 08 Svibanj, 2020, 15:40:55 ---otvori i trecu temu ''mišljenje o meni''
da ne spamam ovdje bzvz
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ne mogu biti tiho, jer nisam tiho
ne moze ti se pomoc, jer ne slusat, tepes po svome, stpi se za tu jebenu replicu 10 dana i cao, mani se bilo kakvih due pluseva, ''jakih grana'' auspuha
jer i ovo sto budes imao se neces navozati, sorry al nece taj tvoj runner dugo voziti
jebi ga zali boze novaca, i zali majstora kojem ti budes nosio i vozio taj runner na slaganje
FranjoST:
imam jos jedno pitanje, u vezi radilice, ova kosta sta sam narucio 700kn, dal bi mi mozda bolje bilo uzet drugu skuplju radilicu? ako da koju? Malossi RHQ? Top Racing pune polutke? ili da zadrzim trenutnu narucenu?
FranjoST:
--- Citat: igor.sb - 08 Svibanj, 2020, 15:47:15 ---
--- Citat: FranjoST - 08 Svibanj, 2020, 15:43:59 ---
da ne spamam ovdje bzvz
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ne mogu biti tiho, jer nisam tiho
ne moze ti se pomoc, jer ne slusat, tepes po svome, stpi se za tu jebenu replicu 10 dana i cao, mani se bilo kakvih due pluseva, ''jacih'' auspuha
jer i ovo sto budes imao se neces navozati, sorry al nece taj tvoj runner dugo voziti
jebi ga zali boze novaca, i zali majstora kojem ti budes nosio i vozio taj runner na slaganje
--- Kraj citata ---
sta pricas ti reko sam da sam vec narucio mhr replicu i da cekam 10 dana haha
nego me sad zanimaju druge stvari sta pitam kad vec mijenjam to
igor.sb:
nes ti izrzat 10 dana, sutra ce bit vec novi setup, s drugim cilindrom
nisi ti ni prvi ni zadnji padobranac koji misli da ako je ulupao 1000e+ da ce klat ubijat i trajat 2 iljade
u tom tvom setupu duze ce trajat kevlar kojem je vijek 5tkm nego ostatak masine, ali tvoji novci i tvoja muka, i majstorova muka, ali od zarade bit ce mu vazniji mir nego tvoj runner
caoo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju