Tehnički kutak > Tuning skutera

Mišljenje o mom setup-u

<< < (16/83) > >>

tdj595:
Dobro ti govori covjek trebo si original remen uzet... A ove izjave da je due+ slican kit ko mhr replica... Covjek nema mrtve veze sa zivotom ili ti hoce uvalit taj due+ sto mu stoji na polici

dario007:

--- Citat: tdj595 - 08 Svibanj, 2020, 12:53:46 ---Glupo srat sad ako su vec dijelovi kupljeni, ali po meni baceno brdo para... Ovo nece ic nista bolje nego da si mu samo nabacio drevo i zxa i vecu diznu lakse rolice....
Za ove pare se mogo slozit jako jako dobar midrace...

--- Kraj citata ---

Moze se i za manje od pola tog iznosa...

FranjoST:
ok ekipa da zakljucim onda

posto ide prijenos i polutka i zvono i kvacilo i sve ostalo dali da ostavim ovaj polini remen ili da uzmem malossi remen? serijala remen nebi jer ocu neki boljii...

jos me zanima sta se tice auspuha dali da mijenjam yasuny r za yasuny c16 posto mi je lik koji slaze rekao da je r slabiji od c16 i da je bolje da uzmem c16 jer je oznaka c za conpetition i jer je protocniji pa ce bolji bit? ili da uzmem cak stage 6 neki auspuh kad vec moram cekati 10 dana sada open za zamjenu sport za mhr replicu...

pojasnite mi to malo i dajte mi savijete jer vi znate bolje nego ja

Oliverxxx:
dario007 ti je u drugoj temi več sve rekao...a ti opet ispituješ...
Osobno ga ne poznajem ali iz njegovih postova sam zaključio da itekako poznaje materiju i ako kaže replica i yasuni ja bi ga poslušao...a ti kak hočeš...

igor.sb:
otvori i trecu temu ''mišljenje o meni''

da ne spamam ovdje bzvz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju