Tehnički kutak > Tuning skutera

Mišljenje o mom setup-u

<< < (6/83) > >>

FranjoST:

--- Citat: TopPerfomance4 - 07 Svibanj, 2020, 20:56:59 ---Sve je to dobro trajati će bude li se održavalo kako treba

--- Kraj citata ---

mazit i pazit nego sta, zato mi je zelja cim kvalitetnije da duze traje jer stvarno puno love sam pljunuo za sve to, motor me izasao 11 soma a setup 10 soma okvirno (serijala djelovi su u super stanju njih cu rođaku dat posto on mora servis radit sada)

TopPerfomance4:
Trebat če uzeti i set m6 dizni za dellorto karburator pošto se mjenja termogrupa i auspuh i trebat če preraditi kučiste filtera zraka

FranjoST:

--- Citat: TopPerfomance4 - 07 Svibanj, 2020, 21:04:05 ---Trebat če uzeti i set m6 dizni za dellorto karburator pošto se mjenja termogrupa i auspuh i trebat če preraditi kučiste filtera zraka

--- Kraj citata ---

pogledaj glavni post tamo sam editirao sta sve uzmimam, izmedju toga sam napisao set dizni to mi je oko 100kn pa ce bit dobro za stelat, e u vezi kucista filtera zraka to nemam pojma a citao sam po forumu o tome, kako to napravit sta trebam?

FranjoST:
imam ono malo kuciste za filter btw

TopPerfomance4:
Uglavnom se izvadi original lulica iz kučišta i stavi se 19mm jer je original 14mm može se napravit od cijevi neke bitno da joj se vanjski promjer 23mm a unutarnji 19mm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju