Tehnički kutak > Tuning skutera
Mišljenje o mom setup-u
FranjoST:
--- Citat: dell - 28 Svibanj, 2020, 15:30:47 ---Koji si vario uzeo na kraju ?
5115644 ili 5112645?
--- Kraj citata ---
variomat mi je malossi mhr to je stiglo vec to sam bio mijenjao multivar za taj mhr posto ima ljubicasti centralni u paketu s njim vec a broj na paketu pise 5112645
sta se tice polutke uzeo sam ovu
https://www.scooter-attack.com/rear-pulley-malossi-mhr-overrange-2006-m6113101-39.html
FranjoST:
--- Citat: tdj595 - 28 Svibanj, 2020, 15:46:44 ---To cijevo sluzi samo da se moze spojit takav airbox na karburator. Koja je godina taj tvoj runner ako ima takav airbox?
--- Kraj citata ---
2015-2016 nezz sad idem bas poslikat ti budem poslao tu slike sec
dario007:
Onda imas komplet overrange,samo ti fali kevlar remen za njega.
A tko je taj mehanicar,moze li se znati ime?
Mislim da je najveci problem u cijeloj prici sto te mehanicar nije uputio i popisao ti sta od dijelova trebas,te se pitam kako ce on to sve uglazbiti.
Vidim da ti novci nisu problem,jos se moras odluciti sta tocno zelis i naci pravog covjeka da to poslozi da se ti uspijes i voziti sa tim silnim stvarima koje si nakupovao...
FranjoST:
--- Citat: dario007 - 28 Svibanj, 2020, 17:40:44 ---Onda imas komplet overrange,samo ti fali kevlar remen za njega.
A tko je taj mehanicar,moze li se znati ime?
Mislim da je najveci problem u cijeloj prici sto te mehanicar nije uputio i popisao ti sta od dijelova trebas,te se pitam kako ce on to sve uglazbiti.
Vidim da ti novci,nisu problem,jos se moras odluciti sta tocno zelis i naci pravog covjeka da to poslozi da se ti uspijes i voziti sa tim silnim stvarima koje si nakupovao...
--- Kraj citata ---
kevlar malossi remen mi danas isto stigao na ima tu slika gore sta sam uploadao da mi danas stiglo
sad sam napravio snimku pa cu uploadat taman i to sta mi drobi, jedan seraf se od nogara cuje kako drma dok je na nogarima al se nes i kod zvona cuje, moguce valjcici
FranjoST:
a mehanirac ce slozit sta god ocu on mi odma to rekao i da se nece mijesati u nabavu dijelova jer zna kako to ide haha, al dao mi je savijete kad sam ga pitao naravno, nisam ga previse htio tlacit zato sam temu otvorio da se vidi kako sta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju