Tehnički kutak > Tuning skutera

Mišljenje o mom setup-u

<< < (43/83) > >>

dario007:
Nema ta radilica dodirnih tocaka sa rms/cm/motoforce/naraku radilicama.Ima puno siru i jacu klipnjacu od gore navedenih,ima 4 rupe za balans umjesto dvije i nema fulan utor kajle.Imam doma jednu takvu i radilica je cist pristojna,tako da nemas razloga za brigu.

Ja vozim mnogo mnogo jaci setup sa motoforce radilicom od 67e i ne bojim se da nebu durala...

PchelaUbica:
Ma nece dugo vidjet ces, ja bi jos dobro razmislio i otkazao ako se stigne

FranjoST:

--- Citat: dario007 - 27 Svibanj, 2020, 19:03:07 ---Nema ta radilica dodirnih tocaka sa rms/cm/motoforce/naraku radilicama.Ima puno siru i jacu klipnjacu od gore navedenih,ima 4 rupe za balans umjesto dvije i nema fulan utor kajle.Imam doma jednu takvu i radilica je cist pristojna,tako da nemas razloga za brigu.

Ja vozim mnogo mnogo jaci setup sa motoforce radilicom od 67e i ne bojim se da nebu durala...

--- Kraj citata ---

ha cemo cut haha, nadam se da ce bit to ok, nadam se da ce do petka stici da se moze pocet radit na njemu, danas cujem nesto mi drobi u djelu di je zvonce reko necu ga vozit dok ne dodju djelovi posto mi se neda otvarat ga sad kad vec se sve mjenja

dell:
Ja bi otkazao te stage6 rolice jer sam cuo da nisu dobre za top speed

FranjoST:

--- Citat: dell - 27 Svibanj, 2020, 20:10:45 ---Ja bi otkazao te stage6 rolice jer sam cuo da nisu dobre za top speed

--- Kraj citata ---

a vec je placeno nemogu otkazat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju