Tehnički kutak > Tuning skutera
Mišljenje o mom setup-u
gavranpero:
Franjo hoće da složi vječni agregat. :headbang:
FranjoST:
--- Citat: tdj595 - 26 Svibanj, 2020, 19:58:21 ---
--- Citat: FranjoST - 26 Svibanj, 2020, 19:15:52 ---
--- Citat: dell - 26 Svibanj, 2020, 19:12:49 ---A sto nisi uzeo rms racing kad ti se vec neda cekat?
--- Kraj citata ---
zato sta je sranje.. otvorio sam temu za radilicu samo.. da vidim s deckima koji imaju iskustva jer mi se cini da i vi znate ko i ja haha
--- Kraj citata ---
Cek pa ako znas koje su radilice sranje a koje valjaju zasto onda pitas ovdje?
Salu na stranu, ako je to ona rms super racing s narancastom plastikom, odlicna radilica a jeftina, ista ta se prodavala prije kao top performance s plavom plastikom... Btw u nju ti treba TP kajla za paljenje stavit u advance
--- Kraj citata ---
ma to je sve srot kad si mogu priustiti kvalitetu... znam da je sranje kad ljudi to pisu po ovom forumu haha
FranjoST:
--- Citat: gavranpero - 26 Svibanj, 2020, 20:03:01 ---Franjo hoće da složi vječni agregat. :headbang:
--- Kraj citata ---
ma ne vjecni al ocu da je kvalitetan i da mi se poklapa super s drugim komponentama
dell:
--- Citat: dell - 26 Svibanj, 2020, 19:12:49 ---A sto nisi uzeo rms racing kad ti se vec neda cekat?
--- Kraj citata ---
zato sta je sranje.. otvorio sam temu za radilicu samo.. da vidim s deckima koji imaju iskustva jer mi se cini da i vi znate ko i ja haha
--- Kraj citata ---
Salu na stranu, ako je to ona rms super racing s narancastom plastikom, odlicna radilica a jeftina, ista ta se prodavala prije kao top performance s plavom plastikom... Btw u nju ti treba TP kajla za paljenje stavit u advance
--- Kraj citata ---
O njoj sam i pricao, al eto franjo zna najbolje
http://www.motobencony.com/katalog/rezervni1/RADILICE1/page/1/view/1576/
FranjoST:
--- Citat: dell - 26 Svibanj, 2020, 20:16:28 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
O njoj sam i pricao, al eto franjo zna najbolje
http://www.motobencony.com/katalog/rezervni1/RADILICE1/page/1/view/1576/
--- Kraj citata ---
u interesu mi je kvalitera i performanse ne cijena
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju