Tehnički kutak > Tuning skutera

Mišljenje o mom setup-u

<< < (31/83) > >>

FranjoST:
a jbt sta sada da uzmem onda? TPR kosta duplo vise nego ova evolution on 700kn a svi mi kazu da je najbolje uzeti skuplje radilice da sam na miru.. nije mi problem dat 1500-2000 kn za radilicu...

ovo sam sve uzeo samo se radilica ceka

malossi mhr replica 70cc
malossi mhr variomat
malossi lamele karbonske
malossi sekundar prijenos dugi
malossi torque polutka
malossi delta clutch
malossi zvono
TPR racing radilica??????
malossi kelvar remen
malossi filter zraka
yasuny r
Koyo japanski ležajevi i corteco vitnoski semerinzi
fedoro pakne
set dizni
diht masa za blokove
svjecica
mikroremen
gume continental conti scoot
el blokada

FranjoST:

--- Citat: tdj595 - 26 Svibanj, 2020, 16:12:29 ---Pa imas od top performance competition se zove radilica i ima normalni hod 39mm, a ovo sto si ti zalijepio je s 44mm hodom, pa provjeri s prodavacem sta ti je narucio

Btw. Sigurno ti ne bi on narucio radilicu s duzim hodom ako si vec uzeo kod njega sve te dijelove

--- Kraj citata ---

neznam covjek mi je rekao ovim rijecima

malossi radilica je **** kn ali iskreno nije neka sreća,voli dobit lufta i ne vrijedi te novce
najbolja radilica je top TPR racing,košta **** kn a bolja od malossia

PchelaUbica:
A taj sto ti je to reko je baaaaas neki pametan onda..  sta nisi otiso kod njega po savjete , nemo nama tu trosit vrijeme. A uopce nije nikome problem pomoci
Jbtt jel ak je skuplje odmah znaci da ti odgovara i da je bolje. ?
Jel ti dao kod te radilice RACING? Mozda misli na onu najobicniju, jbg ovi lihvari u hr prodaju i kineske radilice za 1500 kn

FranjoST:

--- Citat: PchelaUbica - 26 Svibanj, 2020, 16:24:39 ---A taj sto ti je to reko je baaaaas neki pametan onda..  sta nisi otiso kod njega po savjete , nemo nama tu trosit vrijeme. A uopce nije nikome problem pomoci
Jbtt jel ak je skuplje odmah znaci da ti odgovara i da je bolje. ?
Jel ti dao kod te radilice RACING? Mozda misli na onu najobicniju, jbg ovi lihvari u hr prodaju i kineske radilice za 1500 kn

--- Kraj citata ---

nije rekao mi je samo TRP racing radicila, sta se tice radilice mogu uzeti i kod nekog drugog ako ima na stanju odma i ako mi preporucite neku bolju i di je mogu uzet da se ne ceka sta se toga tice...

FranjoST:
sad sam ga kontaktirao kaze na stanju sta imaju je samo RMS racing radilica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju