Tehnički kutak > Tuning skutera

Mišljenje o mom setup-u

<< < (4/83) > >>

FranjoST:

--- Citat: dario007 - 07 Svibanj, 2020, 18:54:50 ---Za Malossi polutku smo vec dokazali da ne radi dobro sa slabijim setupima,tako da ti je najbolja opcija ici na Ditech polutku ili ostaviti serijsku.

Serijsko kvacilo zadovoljava i mnogo bijesnije setupe od tvog,tako da bi ja to izbacio.Isto tako na tom setupu bi ostao na serijskom karbu.

--- Kraj citata ---

ubijas me u pojam covjece, jel bi malossi polutka bila gora ili bolja od serijske na mom setup-u? prijatelj mi kaze da je on imao malossi polutku i dugi prijenos i da je bio prezadovoljan to je jedini razlog zasto sam isao to uzimat, karb serijalu ostavljam da...

e sada sta nevalja malossi polutki? dali je ditech bolja i kvalitetnija i "jaca" od malossi? polutku i tako moram cekat tjedan dana da stigne s naruđbe jer je nema na stanju trenutno

FranjoST:

--- Citat: Corector - 07 Svibanj, 2020, 19:10:27 ---Pozdrav. Sto te nagnalo da uzmes Conti Twist gume?

Inace dobro si poslozio setup, ima i suvisnih dijelova koji ne garantiraju bolje performanse, ali generalno je to to.

--- Kraj citata ---

ako cu bit iskren sigurnost haha, zena djeca pa reko opanci glavu cuvaju.. gledao sam najskuplje conti scoot i pirelli angel scoot, kaze mi gumi majstor da mu dobavljac kaze da je conti vise sport i da drzi bolje kad se ugrije, a pirelli da je bolja na hladnijem tako da sam se odlucio za conti taj hobi me izađe soma kuna sa montazom njihovom..

a istina shvacam to al kad gledam po forumima treba ovo treba ono tako da sam se na kraju odlucio za prakticki sve.. i tako to ne mislim radim dva puta.. dok imam nesto para da sredim to pa puklo di puklo

FranjoST:
ekipa ako imate mi nesto bolje, kvalitetnije i sta bi se bolje uz trenutni setup poklapalo mi napisite svaki savijet mi je dobro doso..

ove dijelove imam vremena da korigiram do veceras il ujutro najkasnije (prije nego paket je poslan)

delta kvacilo
zvono malossi
radilica motoforce evolution
lageri i semerinzi
diht masa za blokove
svjecica
mikroremen
gume continental conti scoot
el blokada i fedoro pakne

a za polutku imam vremena tjedan dana
malossi torque polutka

TopPerfomance4:
Dobro je to sve

aragonY:
Znaci ljudi ti sve napisu, objasne u detalje i ti kazes "ako imate sta bolje za preporuciti slobodno napisite". Krajnje bezobrazno od tebe. Ne želiš poslusati jer ti je bitno da imas brendiran dio na skuteru.
Nema smisla, to su djecije igrarije  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju