Tehnički kutak > Tuning skutera

DELL`ORTO PHBG 19mm racing/black edition ws DELL`ORTO PHBG 19mm

<< < (7/7)

2TDottore:

--- Citat: efz - 27 Listopad, 2008, 18:53:45 ---Evo gledam ima Dellorto PHBG black, isti stage6 i maloosi, maloosi je 20€ skuplji,a ova dva isto kostaju

--- Kraj citata ---

neznam vise kaj da ti velim.svi su oni dobri.razlike su samo dizne.ja kad sam kupovao 17,5 uzeo sam malossi pakiranje jer drugog nije bilo i na kraju se uspostavilo da mi je lego ko budali samar jer nisam nista trebao stelat ni drkat po diznama.

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 27 Listopad, 2008, 18:48:24 ---Ja bi uzeo onaj frgic koji mi ima povoljniji setup (dizne, klipic, igla)

--- Kraj citata ---

A koji setup ima pojedini od tih fergazera? To me mući! Koja igla bi mu najbolje pasala... Nemrem kupit-probat-vratit jer tak nejde... Ti si to tak jednostavno napisal  :toothy3:

--- Citat: 2TDottore - 27 Listopad, 2008, 18:59:40 ---neznam vise kaj da ti velim.svi su oni dobri.razlike su samo dizne.ja kad sam kupovao 17,5 uzeo sam malossi pakiranje jer drugog nije bilo i na kraju se uspostavilo da mi je lego ko budali samar jer nisam nista trebao stelat ni drkat po diznama.

--- Kraj citata ---

Pa kaj i tebi? Nisi mi to reko! Mi smo jedine budale koje su dale 40% više para za Malossi pakung a ispostavilo se da smo najbolje prošli još jer ni ja ni ti nismo dirali setup!

Znači setup koji je bio u kutiji u dućanu taj je i sad nakon 20 000 km na motoru  :uff:

2TDottore:
A sta ces.Imamo srece.  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju