Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi multivar 2000- problem(šajbice)

<< < (2/5) > >>

Benjamin:

--- Citat: Ivan SP - 26 Listopad, 2008, 02:29:54 ---ispred misliš di je hladnjak plastični ili? nisam te skužija

--- Kraj citata ---

Ne nego iza do bloka...ide ona remenica kaj okrece mikroremen i onda ta sajbica...kad izvadis orginal variomat vidjet ces..i sadi mas jednu sajbicu trebale bi iste bit...

Uostalom kako ti covijek veli imas u uputstvima sve napisano i nacrtano..sve slozis tak jedino blokadu ne meces...a ak nemas uputstva imas na Malossievoj stranici...

gokiSP:
ups ispricavam se na krivoj informaciji... 

charnel:

--- Citat: Benjamin - 26 Listopad, 2008, 07:54:05 ---
--- Citat: Ivan SP - 26 Listopad, 2008, 02:29:54 ---ispred misliš di je hladnjak plastični ili? nisam te skužija

--- Kraj citata ---

Ne nego iza do bloka...ide ona remenica kaj okrece mikroremen i onda ta sajbica...kad izvadis orginal variomat vidjet ces..i sadi mas jednu sajbicu trebale bi iste bit...

Uostalom kako ti covijek veli imas u uputstvima sve napisano i nacrtano..sve slozis tak jedino blokadu ne meces...a ak nemas uputstva imas na Malossievoj stranici...

--- Kraj citata ---
nisu iste...

YamahaSpy:
Jel se ja mogu vozit bez te sajbica, iako imam novi remen? Mislim da mi se remen ne penje do vrha multivara, pa bih je makno.

dhorvat:

--- Citat: Ivan SP - 26 Listopad, 2008, 02:02:56 ---naime kupija sam multivar novi u piaggio centru u splitu i u kutiji sam dobija 2 crne šajbe,a ja neznam čemu služe jedna je plastična a druga je metalna?evo i slika

i da ne otvaram drugu temu
imam centralni ljubičasti feder i bile federe kvačila,hoće li biti dovoljne rolice od 6.1 g pošto moja tjelesna masa iznosi 76kg?

--- Kraj citata ---

Ja na minarelliju nisam stavio ni jednu ni drugu. Ova veća je plastična i to dolazi ispod remena na bolcnu i to je blokada. Ona neda da se vario raširi. Ova druga je identična ko na minarelliju al neznam čemu služi osim da ju stavim između ventilatora i bolcne.

Al ju nisam stavil jer ionak se remen i bez te šajbice nije digo do vrha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju