Tehnički kutak > Tuning skutera

Kit 50

<< < (2/2)

SEMPEX:
E to necu nikad shvatit. Svasta mogu al to nikad. Šparaš par stotina kuna na necemu sto traje 20000 km minimalno.I još trošiš dane i živce na štelanje ak uopce uštelas ikad. Dobro si napisao.

Corector:
Bratex, ako imas volje i elana, volis nesto (OD)raditi, a s druge strane ne zelis na 10k otvarati skrinje i frizidere... onda razmisli o piaggio purejetu :D

Ne znam na sto tocno ciljas i sto su ti prioriteti?
Mogu ti reci da purejet 70 traje vec 3 sezone bez ikakvog otvaranja. Serijska radilca, jep, i naravno nije bila nova nego polovna stara 13 godina u blokovima :D

Sto se tice kita 50, ako zelis nesto vise od toga, moras se odreci momenta kojeg ionako malo ima, i dobiti ces ON/OFF masinu koja ne moze nornalno krenuti.
Da je to zanimljivo, vec bi bilo interesa.
I mazne te prosjecno slozen base 70, koji nije maksimno iskoristen, a takav ima velike izglede da dugo potraje.

SEMPEX:
Prioritet mi je izbjegavat ikakav kvar jer ga koristim 365 dana minus snjeg i led. Vecinom gradska zato ubiti trazio AC al uletio jeftin LC. Zbog vecinom gradske isao sam na touring s stock federcicima a ne rezu.
Da imam 2, onda bi se bacio i u neke eksperimente ,ovak odpada.
Lova kroji scenu u hr nazalost. Zato kužim ljude da se drže šprance. Ziher je ziher.

luna500rr:
Ako oces ziher stavi dr evo ili malossi sport na svoj sr s bačvicom auspuhom...nećeš imat frke, manje će se derat mašina i manje trošiti prijenos i sve...
Radilica pati od okretaja i detonacija, na normalno iskorištenim cilindrima toga nema, na trupiji 50 toga ima ajme više nego na base 70...iako je veći klip u 70, detonacije zbog kompresionog omjera su manje i okretaji su manji za istu snagu...a moment veći u 70...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju