Općenito > Generalno o skuterima

Aprilia SR50R misljenja

(1/2) > >>

bh_rider:
Prije svega zelio bih da pozdravim sve “skuteraše” i volio bih da dobijem par savjeta, cinjenica o Aprilii SR50R

Naime, trazim vasa misljenja o ovom motoru, Aprilia SR50R (noviji model) sa 11.000 predjenih kilometara i sa Sito Plus auspuhom. Imace treba mi doc za nekih par dana, frend je probao kaze da lijepo ide.

gavranpero:
Poz.

Ako si voljan posvetiti se pravilnom održavanju, uputiti se u osnovno funkcionisanje bitnih dijelova, ići će još dugo lijepo.

Zigas:
 :aprilia: Aprilija je zakon. Sve je 5 samo za vozača iznad 75 kg je malo loš zadni amortizer. I stvarno je sportski skuter i to znači, da nije nije među udobnim skuterima. Za to su tu drugi skuteri u Piaggio grupaciji ;D To još ne znači, da ce ti bit muka, ako ideš na neku dužu turu. I još jedan mali minus. Izpod sjedala ti ne ide 90% integralnih kaciga.

bh_rider:

--- Citat: Zigas - 25 Travanj, 2020, 16:30:07 --- :aprilia: Aprilija je zakon. Sve je 5 samo za vozača iznad 75 kg je malo loš zadni amortizer. I stvarno je sportski skuter i to znači, da nije nije među udobnim skuterima. Za to su tu drugi skuteri u Piaggio grupaciji ;D To još ne znači, da ce ti bit muka, ako ideš na neku dužu turu. I još jedan mali minus. Izpod sjedala ti ne ide 90% integralnih kaciga.

--- Kraj citata ---
Oke, mislim da necu imat problema s njim, imam 60kg i 175cm sam. Ako imas fb ili instagram zelio bih te kontaktirat da postavim jos par pitanja. Cuo sam samo da je “tezi” od ostalih skutera.

SEMPEX:
Ja je imam i savjet broj 1 je obavezno provozat se prije kupnje.
Meni odgovara al vecini ljudi ne. Položaj stvarno nije po ukusu vecine vozaca.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju