Tehnički kutak > Garaža

Dragster, još jedan u nizu

<< < (8/62) > >>

aragonY:
Ehh filer.. ja gitao rupe na prednoj karambolci gdje je tablica bila i susilo se 3-4 dana. Onda posmirglao, bacio bazu i lak i bombona. Al malo morgen!
Kroz desetak dana vidim da su se pokazale blage neravnine na 3 mjesta gdje su bila 3 sarafa  :(

Dragster 50:
Nije meni problem odraditi sa filerom, al znam da on treba "svoje odraditi",i to mi ne paše, jer sam tanak sa vremenom.

aragonY:
Zaboravio sam gore dodati da je isao filer poslije gitovanja..

Nemoj zuriti ako zelis dobre rezultate pogotovo ako je bilo zahvata na plastikama, pokazati ce pa ces kasnije reci joj sto sam poletio da zavrsim..

Dragster 50:
E to mi je trebalo 👍🏻💪🏻, samo da mi netko kaže da usporim. Iskreno, mislio sam ga nabubačiti u najkraćem mogućem roku, al nema potrebe za tim. Uložio sam podosta u dijelove, i popratne drangulije, a i do proljeća ima vremena za sve. Sutra idem na 240/400, pa ću vidjeti šta dalje.

Dragster 50:
Jučer se zbog vremena baš i nije imalo šta za raditi, osim čišćenja i pripremanja nekih sitnica. Obnovljeni neki dijelovi, i složen još jedan "Front hub" ma isti način , novi ležajevi, semering i manžeta, jer je onaj sa stranice prije, prodan u Švedsku.
Danas sunce i napad odmah, pošmirglano ono što sam kitao prekjučer, i krknut filer. Sad kako god vrijeme bilo, bar znam da bar mogu šmirglati i pripremati za farbanje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju