Tehnički kutak > Garaža
Dragster, još jedan u nizu
mauricio:
--- Citat: Dragster 50 - 22 Lipanj, 2021, 23:55:19 ---
Tragovi na zvonu mi se ne sviđaju, kao i ovi na bolcni od TP variomata.
e85 gas station locator
Izlaz slab, a razlika u dimenzijama nije baš zanemariva.
--- Kraj citata ---
I meni je bila bolcna masna kad mi je "propišao" semering radilice, provjeri njega. Imao sam i ja seanse sa NGK svjećicama, dvije rikle u 1500 km. Kupio Denso i nikad problema. Bila je BR9ES pa sam stavio W27ESRU. Očito otkad su preselili tvornicu u Španjolsku ili gde već, niš ne valja.
Dragster 50:
Idemo dalje, nešto se mora šrafati. :headbang:
Iz šteka izvučen komplet plastika, i trenutno u fazi šmirglanja. Drugi komplet crnih se isto paralelno sređuje, mašina će na pola uz zamjenu ležajeva, semeringa i detaljni pregled svega. Nemam neki plan šta dalje, farbanje je sigurno, pa će mo vidjeti u kojem smjeru dalje. Cilj je ubiti vrijeme i iskoristiti godišnji maksimalno.
Dragster 50:
Za danas dosta. Prednji blatobran i bočne plastike su u orginal boji, pa sam išao samo na 400 i 600 vodene, zadnji blatobran nakon 400 došao do org. boje, a prednja crvena je kvalitetno napravljena, pa sam isto išao sa 400/600. Pokitano na par mjesta i sutra nastavljam sa 800/1000 i to je to, jer ne mislim gubiti par dana na šmirglanje.
Pošto neću ići na filer, kupio sam srebrni "prajmer", da nebi bilo različitih tonova na suncu zbog više boja plastika.
Naljepnice se izrađuju i idem opet na krom varijantu, ali ovaj put sa orginal Dragster fontom za 50cc.
Dragster 50:
Danas odrađeno 800/1000, mili Bože koja je ovo robija😤
Šmirglanje mi je i dalje ubjedljivo najgori dio posla.
mic:
Kakav je to "srebrni prajmer" u pitanju?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju