Tehnički kutak > Garaža

Dragster, još jedan u nizu

<< < (53/62) > >>

Dragster 50:
Hvala ljudi👍🏻
Od kad sam ga složio, zbog posla nisam imao baš puno vremena za čačkanje i igranje oko njega. Danas otvorim deklo, i ono.... 😏
Vraćam Malossi variomat umjesto TP, i stavljam drugo zvono, kvačilo i bijelu kombinaciju federa.
Tragovi na zvonu mi se ne sviđaju, kao i ovi na bolcni od TP variomata.

e85 gas station locator

Izlaz slab, a razlika u dimenzijama nije baš zanemariva.

Par dana nakon onog izleta po Cetinskoj krajini, rikne mi svjećica opet, spustim diznu na 78 i uzmem neku duplo skuplju BR 9 EG i danas napokon provjerim boju.

shell gas station near us

Razlog zamjene svega ovoga je taj što mi se ne sviđa ni način ubrzavanja, ni zvuk mašine kad nakon punog, naglo vratim gas.
Ma u biti, nisam dugo ništa radio na nijednom, pa sam sretan što sam danas  napokon uhvatio malo vremena.
Bacio malu vožnju po rivijeri i to je to. Uskoro bijeli ide na cestu, naravno, samo vikendom kao i do sad😁

next gas stop

zvonkec92:
Za taj Top TPR sam cuo samo rijeci hvale al meni je od pocetka bio sumnjiv jer ima ful kratke kanale za rolice pa mi bas i ne uljeva povjerenje mada kolegi micu na zumi kolko sam cuo radi perfektno i ide vislje nego tebi

Dragster 50:
Promjena plana.
Plavi je sredinom kolovoza sa istekom registracije odjavljen, konzerviran i spremljen. Bio je u oglasu mjesec dana, ali sam odustao od prodaje. Kako mi je sad prioritet nastaviti sa projektom na crnom Dragsteru, a samo za pjeskarenje i plastifikaciju mi treba oko 500€, odlučio sam se za vraćanje na 50cc i opet stavljanje u oglas. Novi lež+sem radilice, klip i karike, remen, i potrošni dijelovi u prijenosu. U oglas će ići za onoliko koliko je i uloženo, bez mog rada.

Dragster 50:
Neki dan sam opet bio na pregovorima za Dragster 180cc, i ukratko, stativa. Skoro 5 godina pokušavam vlasnika nagovoriti na prodaju, i prvi put sam mu ponudio konkretnu cifru. Iako mu stoji u garaži preko 10 god. nije zainteresiran za prodaju. Da ne stavljam cifre, ponudio sam mu par stotina eura više nego što po mom mišljenju vrijedi. Ukratko, nije mu do love, tako da sam sve bliže tome da idem negdje van po 125/180cc, u Njemačkoj i Nizozemskoj se mogu naći lijepi primjerci.
Usljed manjka nekog konkretnog šrafanja, odlučio sam se uhvatiti opet plavog. Imam viška komplet crnih plastika, a kako nisam zadovoljan sa poslom "majstora" lakirera, i druge plastike ću opet prefarbati.
Što se tiče mašine, ona nakon 1780km ide na pola iako nema potrebe, ali eto, nešto se mora šrafati.

ljubo46:
Hmm znam za jednoga 180 2t ali mislim da nema papire
Gore je flah siber karb i joly moto spuh :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju