Tehnički kutak > Garaža
Dragster, još jedan u nizu
Bump:
Jesi ikad probao pogoditi fluo žutu? Do mi je najbolja kombinacija sa srebrnom ramom
Dragster 50:
--- Citat: Bump - 25 Travanj, 2021, 23:08:10 ---Jesi ikad probao pogoditi fluo žutu? Do mi je najbolja kombinacija sa srebrnom ramom
--- Kraj citata ---
Jesam, imaš u ovoj temi.
Dragster 50:
--- Citat: Dragster 50 - 24 Travanj, 2021, 17:29:32 ---Napokon, nakon 3 tjedna uhvatim vremena da opet prekontroliram vakum pumpu, i gdje curi. Klasika, rasčerupao zadnji kraj, ispustio gorivo, pregledao sve, i sve izgleda normalno.
Omotao pumpu teflon trakom, stegao sa novom šelnom, ulio 2 l goriva, upalio ga da malo odradi, i ostavio sat vremena da vidim curi li igdje.
Nigdje ni kapi. Vratim sve natrag, roknem još 2 l i idem napraviti krug, i onda veselje🤦🏻♂️
5 km od doma na nekom parkingu crkne, gas zaglavio. Skinem crijevo od airbox-a, šiber stoji normalno, al nema igle, ispala, ali gore😂😂
To ne da nisam doživio, nego nisam ni čuo da se nekom desilo.
Naravno da alata nemam nikavog, odem pješke i kupim 2 šarafcigera, sredim to, napravim 10-tak km, dođem doma i kur*ina.....
Curi i dalje.
Moram komplet skidati oba rezervoara da vidim da nije negdje napukao od ispod, jer ne vjerujem da je do pumpe.
--- Kraj citata ---
Danas rastavio komplet zadnji kraj, i skinuo oba rezervoara da otkrijem gdje curi. Za one koji nisu pratili, stavljena je nova pumpa kad sam slagao ovog Dragstera, curilo je negdje, stavim drugu novu, i držalo je do prve vožnje. Pregledam komplet rezervoar za reflektorom, i nigdje nikakvih naznaka da bi negdje moglo curiti.
Stavim onu prvu pumpu, i nakon sat vremena, par kapi ispod. Stavim drugu koja je bila na njemu i nakon par minuta lokva, ali nikako otkriti gdje curi. Uspravim rezervoar okomito i skužim da ne pušta na spoju, nego iz rupe na pumpi, gdje ulazi ova žica za rezervu😤😤😤😤
Prve dvije slike je prva pumpa, druge dvije je druga.
E sad ću lijepo spremiti obje, i poslati im natrag😁
Nije stvar u 25€ nego principa, a najviše toga što sam se iz*ebao ko mali majmun.
regions atm near me
aragonY:
A i nije bas da nije glup taj sistem plovka ;D al bitno da si nasao problem :icon_thumright:
Dragster 50:
Živio štek
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju