Tehnički kutak > Garaža

Dragster, još jedan u nizu

<< < (29/62) > >>

Dragster 50:
Evo maloprije pala prva vožnja, nisam izdržao. Ništa previše, par km, naravno da se treba poigrati sa karburatorom. Dizna 76, ići ću na 78, i proširiti ulaz u airbox na 19mm. igla orginal i skroz dolje, tako ću i ostaviti.
Dodao sam ulja u rezervoar, dok nisam bio siguran da uljna radi kako treba, pa sad malo više dimi😁
Svjećica nova, evo kako izgleda.

image hosting software

Corector:
Dragec je apoteka, kao da je slikano prije 20 godina. Dobra je amjesa s obzirom da si pojacao ulje, fino sagorijeva.

Dragster 50:
Je, sve više mi se sviđa. Jučer popodne opalio još jednu malo dužu vožnju, nije to loše.

Dragster 50:
Primjetio kapanje goriva, i danas raskupusam sve, nova vakum pumpa puštala. Stavim drugu novu, i reko idem odmah proširiti ulaz u airbox na 19mm, i staviti glavnu diznu 78 umjesto 76.
Napokon sklopim sve, i idem skloniti mačka jer se neki pas pojavio, i naravno da mi je izderao sve dlanove kad je psa vidio. Onakav krvav, idem provozati Dragstera i vidim da to nije to.
Bijesan, nad*kan, kad nisam zapalio motor, dlanovi peku, došlo mi da preplivam do Italije i onom Masimu Tartariniju obje ruke slomim jer je potomak onog koji je stavio airbox na glavu cilindra. Slavu i slavesa mu j*bem

Dragster 50:
Bura, nemam riječi😤🤬🤦🏻‍♂️
Pukla prednja žuta i kontra crna plastika, lijevi žmigavac i far.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju