Tehnički kutak > Injection
Voznja skuterom po makadamu - bez odrzavanja
Corector:
Provjeravajte i cistite filter zraka svake 3000km nakon voznje po cistom terenu, a puno ouno ranije ako je makadam u pitanju! Filter zraka je pozeljno nauljiti, operete u 1% mjesavini, ako je previse uljav onda ce skuter trokirati jer nece imati zraka.
Prije 2 god. skuter je bio nov, postigao sam 85 ili 86gpsa na mrtvoj serijali.
Sada je izdusotina, na granicnoj kompresiji s kojom skuter tesko pali, i unistava svijecice, trokira.
Stavljen je rijedji filter zraka, suh ko barut i masina je vrhunski fino ispjeskarena!!!! Ako se vec vozi po makadamu, onda se treba svako malo, npr. SVAKIH 500km oprati spuzvu i kuciste filtera zraka, spuzva se opere u mjesavini benzina takp da ulje sprijeci prodor cestica u masinu, pozeljno je i nasprocati kuciste filtera zraka iznutra da se masnoca lijepi.
I naravno, treba uzeti guscu spuzvu filtera zraka., kao sto je originalna.
Evo, zbog nepaznje, sjeban purejet!
Skidao sam i usis, i samo sam zaklopio nazad...
danijelP7b:
Da to je dobar savijet za sve skutere ja na svojem redovito čistim i nakon toga nauljim sa 2T uljem da fino kupi prašinu.😊
Zigas:
Ja imam izpred garaže do ceste 50 m makadama. I prije sam koristijo mali piaggio airbox sa malossi red sponge filterom i 25mm lulicom. Taj fiter ne pravi nikakav posao osim, da ima skoro iste performanse ko gljiva. U airboxu je bila prašina jednaka izpred i iza filtera i isto se ta prašina nabirala na lamelicama na unutranjoj stani bloka, kde je ulje na purejetu. (primjetijo kad sam razkopao stari blok). Ako sam na malom airboxu koristijo double layer to se jako osjetilo na performansama. Sada na trokutnom koristim Malossi Double Layer i je puno bolji, jer trokutni ima veču površinu i 2 puta predje zrak preko filtera. I na trokutnom koristim 25mm lulicu i ima iste performace a iza filtera je sve sterilno i nema prašine.
Tako da za vječnost agregata je serijski ili neki double layer uz redovito čiščenje jedio pravilo.
Corector:
Da, redovito odrzavanje je kljuc dugovjecnosti i pouzdanosti.
Corector:
Evo jos jednog, ovaj nije puno vozen po makadamu, 3 tjedna ranije je bio uredan jer je ugradjena nova spuzva filtera zraka, a sada umalo da je izbjegao havariju. Novi filter zraka je skoro zapunjen pijeskom, naravno suh, pijesak je prosao u masinu, cistio sam usisne lamelice i piramidu od pijeska...
Gledaj ovo, reko sam vise se ne zajebavam.
Kad ispadne ovaj cepic s poklopca magneta, znaj da je se taj drndao na najjace.
Prebogata smjesa priie i normalna sada.
Glavni problem je bio taj sto se svijecica zacadi svakih 15ak km i sve cesce i cesce. Prebogata smjesa. Ispitivanjem injektora, skuzio sam da lagano pisa benzin mimo dizne, i netko je drkao po injektorima i sjebao O ring pod visokim pritiskom. To je bilo ocigledno jer je drugi O ring bio neki zamjenski crne boje...
Ova gumica se nikad ne bi sjebala da je netko nije dirao, vjerojatno je cupao van iz dosjeda s necim lstrim, jer bas tu treba uprijeti da bi se potisnula van.
Evo malo nesvakidasnjeg pogleda u rad ispravnih usisnih lamelica:
Za ove extremne uvjete koristenja, mislim da bi trebalo nabaviti filter zraka koji sigurno brtvi po rubovima, kao onaj u kosilice. Ovdje pijesak krene prolaziti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju