Sportski kutak > Sve vezano za stunt
danas sam malo probao na zadnji..
Yamaha_spy:
Moj ima oko 98-100kg. Težina mi nije problem.
Punisher:
--- Citat: aeroman - 25 Rujan, 2007, 23:32:56 ---
--- Citat: Punisher - 25 Rujan, 2007, 20:56:58 ---
--- Citat: aeroman - 25 Rujan, 2007, 20:32:29 ---Ja isto probo na zadnji al neide,hebeš taki Aerox :hmh: ;D Neznam di da stvim šugave noge i nemogu stavit jedan prst na kočnicu,kak da se nagnem?I jer lakše s koljenom na sicu?
--- Kraj citata ---
Po čemu ti je problem dići aerox-a, pa on je baš lagan za stunt...
Noge staviš na podnice ali daš što više prema sicu, sjedneš malo više iza i dižeš ga bez po muke...
--- Kraj citata ---
Ma nije mi ga problem dići nego mi nevalja motor pa ga guši kad nabijem gas.Ma treba mi pista dok ga odčepi.Inače vozio sam onog Tkr onaj Pežo e taj mi najjači za stunt.prvi put snjim krećem i odma na zadnji sam je hebeno ostat u vagi.I zašt svi kažu da je Aerox lagan pa Sf,Stalker,Tkr i još masa motora su lakši od Roxa.
--- Kraj citata ---
Ako ti se mašina guši onda trebaš to srediti pa će ići na zadnji čim kreneš s mjesta :toothy10:
Ok, ima i lakših skutera od roxa ali i on je dosta lagan i dosta ga je lagano na zadnji dići, to mogu reći sa iskustvom jer mi je Aerox bio prvi skuter kojeg sam vozio, niti jednom nisam išao na zadnje i probao jednom i skoro napravio salto lol
Yamaha_spy:
Ne kuzim kako sjedecki dici skuter, a da nemas noge dole. Ja kada ga dignem noge samo savijem one su mi u slucaju posto sam tek poceo da se previse nagnem pa da stanem. Znaci sjednem iza na rub sica i samo cuknem gore? Mozda ako se svjezbam sa nogama krenut i onda ih stavit na skuter. Sada za vikend ako nebu kise idem na pistu.
Nikon:
pritisni vilice prema dole (neteba jako uopce) i digni se na noge (zgrceni polozaj kolina jedno 20cm od sica), u tom trenu odvrnes full gas i istovremeno guzicon udres od sredine sica (ako ti skuter ima snage) ili jos iza... .. a volan ne vuci prema gori nego prema sebi ... i kad te katapultira ako ode preko vage .. prst uvik na kocnici :icon_thumright:
Yamaha_spy:
Ovo da ne vucem volan gore ko idiot koda da ga hocu otrci to znam :toothy9: Samo ovo kako ga cuknut to me zanimalo. Hvala.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju