Sportski kutak > Sve vezano za stunt

danas sam malo probao na zadnji..

<< < (16/23) > >>

aeroman:
Ja isto probo na zadnji al neide,hebeš taki Aerox :hmh: ;D  Neznam di da stvim šugave noge i nemogu stavit jedan prst na kočnicu,kak da se nagnem?I jer lakše s koljenom na sicu?

zaprudanec:

--- Citat: Benjamin - 06 Rujan, 2007, 22:32:23 ---Nema tu caka.Kad si u vagi to ti je to.Ak pocne padati iza onda lagano korigiras s zadnjom kocnicom pomalo ju stisnes ne skroz da te hiti napred.A ak ti ode previse napred dodajes mu gasa.CIjela mudrost.

Samo praksa.

--- Kraj citata ---

Benjamine, vrijeme da snimiš filmić da ljudi vide kak 1/5 ceste Zagreb - Čakovec voziš na zadnjem. Kad ga čovjek gleda, pomisli : PA TO MOŽE ZAISTA SVATKO!!!  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Punisher:

--- Citat: aeroman - 25 Rujan, 2007, 20:32:29 ---Ja isto probo na zadnji al neide,hebeš taki Aerox :hmh: ;D  Neznam di da stvim šugave noge i nemogu stavit jedan prst na kočnicu,kak da se nagnem?I jer lakše s koljenom na sicu?

--- Kraj citata ---
Po čemu ti je problem dići aerox-a, pa on je baš lagan za stunt...

Noge staviš na podnice ali daš što više prema sicu, sjedneš malo više iza i dižeš ga bez po muke...

Benjamin:

--- Citat: zaprudanec - 25 Rujan, 2007, 20:52:02 ---
--- Citat: Benjamin - 06 Rujan, 2007, 22:32:23 ---Nema tu caka.Kad si u vagi to ti je to.Ak pocne padati iza onda lagano korigiras s zadnjom kocnicom pomalo ju stisnes ne skroz da te hiti napred.A ak ti ode previse napred dodajes mu gasa.CIjela mudrost.

Samo praksa.

--- Kraj citata ---

Benjamine, vrijeme da snimiš filmić da ljudi vide kak 1/5 ceste Zagreb - Čakovec voziš na zadnjem. Kad ga čovjek gleda, pomisli : PA TO MOŽE ZAISTA SVATKO!!!  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12:

Ma nisam ja nistap osebno ubiti ja jos malo znam.Na zadnjem sjedecki je prvo i osnovno a to sam mogu reci usavrsio a ovo ostalo tako tako ide...pomalo uglavnom puno prakse i puno skurenog benzina treba da se to sve usavrsava...a bit ce....sad ako nis drugo imam motor pa za sljedecu sezonu bu bolje ja se nadam...bumo vidli kakva bu zima jel budu uvjezi za voziti se...

aeroman:

--- Citat: Punisher - 25 Rujan, 2007, 20:56:58 ---
--- Citat: aeroman - 25 Rujan, 2007, 20:32:29 ---Ja isto probo na zadnji al neide,hebeš taki Aerox :hmh: ;D  Neznam di da stvim šugave noge i nemogu stavit jedan prst na kočnicu,kak da se nagnem?I jer lakše s koljenom na sicu?

--- Kraj citata ---
Po čemu ti je problem dići aerox-a, pa on je baš lagan za stunt...

Noge staviš na podnice ali daš što više prema sicu, sjedneš malo više iza i dižeš ga bez po muke...

--- Kraj citata ---
Ma nije mi ga problem dići nego mi nevalja motor pa ga guši kad nabijem gas.Ma treba mi pista dok ga odčepi.Inače vozio sam onog Tkr onaj Pežo e taj mi najjači za stunt.prvi put snjim krećem i odma na zadnji sam je hebeno ostat u vagi.I zašt svi kažu da je Aerox lagan pa Sf,Stalker,Tkr i još masa motora su lakši od Roxa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju