Sportski kutak > Sve vezano za stunt
danas sam malo probao na zadnji..
Emperor:
Evo i ja ucim na zadnji a posto sam lud za tim stuntom pomalo cu naucit neka sranja. dizem ga vec neko vrijeme samo sto kad ga dignem na vagu pocme mi lagano padati nazad pa valjda refleksno se povucem naprijed i pritisnem kocnicu...i koja je sad caka u tome kad ti pocne lagano padati nazad,mislim sta treba da ti ostane na vagi i da ga vozis tako neko vrijeme?
Benjamin:
Nema tu caka.Kad si u vagi to ti je to.Ak pocne padati iza onda lagano korigiras s zadnjom kocnicom pomalo ju stisnes ne skroz da te hiti napred.A ak ti ode previse napred dodajes mu gasa.CIjela mudrost.
Samo praksa.
Emperor:
--- Citat: Benjamin - 06 Rujan, 2007, 22:32:23 ---Nema tu caka.Kad si u vagi to ti je to.Ak pocne padati iza onda lagano korigiras s zadnjom kocnicom pomalo ju stisnes ne skroz da te hiti napred.A ak ti ode previse napred dodajes mu gasa.CIjela mudrost.
Samo praksa.
--- Kraj citata ---
A znam ali ipak me je malo strah da ne padnem ipak je novi skuter....vjerovatno kad mi pocne padati nazad je se refleksno samo pomaknem naprijed da me vrati.....ali naucit cu makar ga razbio....
igor.sb:
--- Citat: Emperor - 07 Rujan, 2007, 20:24:10 ---
--- Citat: Benjamin - 06 Rujan, 2007, 22:32:23 ---Nema tu caka.Kad si u vagi to ti je to.Ak pocne padati iza onda lagano korigiras s zadnjom kocnicom pomalo ju stisnes ne skroz da te hiti napred.A ak ti ode previse napred dodajes mu gasa.CIjela mudrost.
Samo praksa.
--- Kraj citata ---
A znam ali ipak me je malo strah da ne padnem ipak je novi skuter....vjerovatno kad mi pocne padati nazad je se refleksno samo pomaknem naprijed da me vrati.....ali naucit cu makar ga razbio....
--- Kraj citata ---
skini plastike :icon_thumright:
Emperor:
--- Citat: igor.sb - 07 Rujan, 2007, 22:02:13 ---
--- Citat: Emperor - 07 Rujan, 2007, 20:24:10 ---
Samo praksa.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
skini plastike :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A zar se nece ostetiti motor ili drugi djelovi??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju