Sportski kutak > Sve vezano za stunt

danas sam malo probao na zadnji..

<< < (8/23) > >>

popovec:
i ja sam se probo dizati na zadnji...nisam pao... ali skuter mi koda nema snage(serijala) i cuknem ga on se digne ali on pada kaj ja god radio jedino kad ga potegnem koda ocu volan iscupati onda malo duze ali bezveze mi je ko neki kreten zgledam kad ga potezem..jel imate koji savjet za neki jeftini tuning da mi ima jacu šus..ja bi stavio rolice lakse za 1-2 grama i gljivu i sve dobro postelao ... :icon_scratch:

popovec:
e da i skuter je gilera runner 50sp

Punisher:

--- Citat: popovec - 08 Svibanj, 2007, 11:59:29 ---e da i skuter je gilera runner 50sp

--- Kraj citata ---
Piše ti u profilu što voziš  :laughing7: :laughing7:
Ugl nemoj stavljati gljivu na serijski skuter jer ćeš si samo zakomplicirati život a i smanjiti vijek trajanja mašine na skuteru...
Stavi lakše rolice i promijeni oprugice kvačila... to ti je najjeftinije. Nadalje možeš staviti multivar i uzeti protočniji auspuh.

popovec:
tak je auspuh ide na ljeto...ali nebi ja leovince njega svi imaju...ja bi hebo ili yasuni ili arow..ili neki rucno rađeni kod frenda u radioni...znaci rolice i opruge kvacila....a ovak kad bi ja kupovo novi spuh ovoga staroga bi otvorio do kraja tj. sve bi pocupo iz njega sve sve...kaj bi dobio sa tim..( ak se pitas kak bi to izvadil) prerezem ga na pol i sve pocupam spilim i frend mi ga nazad skrpa...

vpucko:
sa time bi dobio na jacini, bolje bi starto, i popravio bi malo medjuubrzanje i dobio nekih 5 km/h, barem sam ja to dobio sa svojim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju