Sportski kutak > Sve vezano za stunt
danas sam malo probao na zadnji..
Yamaha_spy:
Istina da. Cak znam i di zivi covjek tocno koja kuca :toothy9:
Nikon:
--- Citat: Benjamin - 12 Listopad, 2007, 22:05:28 ---aj nemojte bezveze pricati....bar puno pomaze...kako pri padu tako i pri stuntu...naranvo treba biti dobro zavaren...
Spy ti si bar iz VG pa onda znas kaj waynder radi.....do sad nije puko niti jedan...bar kolko ja znam....neovisno kolko lupio jako.....
--- Kraj citata ---
ja nigdi nisan reka da ne pomaze, al tvrdju da se zbog bara nemoze past demantiran odma, sada i odma.. jer se moze past i moze se najebat isto ko da ga i nema...
PViVaCiTy:
ma moze se past i sa barom kaj ak skuter padne lagano na stranu i zakvaci za pod s rubom bara onda je banana kad frkne u 3 pm...evo ja sam danas malo probavao na zadnji sa serijskim vivacitijem i ide on samo me trta kad ga skroz dignem zaboravim na kocnicu i od straha se nagnem naprijed i vrati se nazad skuter... :toothy3:
Yamaha_spy:
Sa kocnicom mi nije problem osim sto imam tek 15g pa nemam dosta veliku ruku da mogu sa vise prstiju primit kocnicu osim sa jednim. Al to nije problem vec sam se naucio. Po noci mi je prpa kada se dignem onda ne vidim kakva je cesta. :sad3:
Nikon:
probaj parking neki od shopping centara po mraku :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju