Tehnički kutak > Injection

Purejet regulator goriva

<< < (3/3)

Bolex:
Zapazio sam jedino da kad tako tesko pali zadimi a vjerovatno je to nesagoreno gorivo.Znači jutarnje paljenje bude ok a kasnije ga moram verglati 2-3 puta po 5-6 sec i onda dodam malo gasa i upali.Isto tako kada recimo krecem uzbrdo počne onako sjeckati tj trokirati i kada prodje 5000 okr onda povuče normalno.Probat cu stavit novu svječicu cr10ek recimo pa cemo vidjeti dal' Ce bit bolje.Jos jedna stvar, kada je hladan pustim ga da odradi dok se ne digne temperatura i tad malo isto neravnomjerno radi

Corector:
Propiso ti je regulator pritiska onda, to su simptomi prebogate smjese. Skini casicu, i ako imas benzina u njoj onak do pola, onda je on.

Bolex:
Ok budem provjerio d ali Ce bit to kako kazes...mogu se onda tebi obratiti ako bi mi trebao drugi polovni ili cak jos bolje i novi? Ne znam da li ima kod nas u Puli u hp motori novi

Bolex:
Primijetio sam da nakon voznje kad ga ugasi i pustim sat dva crijevo od pumpe prema injectionu bude mekano dok je ugasen

Corector:

--- Citat: Bolex - 01 Lipanj, 2020, 14:38:07 ---Primijetio sam da nakon voznje kad ga ugasi i pustim sat dva crijevo od pumpe prema injectionu bude mekano dok je ugasen

--- Kraj citata ---

Dobro si primjetio ;)

To ti je zbog toga sto regulator ne zadrzava pritisak, nego gorivo prodje kroz njega i onda crijevo ne ostane pod tlakom dok pumpa je radi. Makar moze biti i do pumpe, ali onda bi svaki put jako tesko palio, dugo bi anlasovao cca 15 sekundi.

Ako ti treba nesto, slobodno pitaj imam sve u malom prstu, a najjeftiniji sam i uvijek stojim iza svega, ne odjebavam i ne govorim ne znam kao ostali.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju