Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 PureJet 2003g

<< < (7/15) > >>

danijelP7b:
Kaj reči mene je pumpa na sreču evo izdržala 3 godine i malo više od 3000 km , ovako kad gledam ovaj video di izlazi zrak dok radi imam osječaj ko da navlači zrak iz injektora ....ko da kompresor zraka upumpava zrak preko crijeva u tlačnom vodu preko injektora u pumpu za gorivo makar bi to enigma velika bila 😆

Corector:
Gledajuci vremenski, dobro si prosao, a kilometarski tj. po broji radnih sati, nisi. Klasika.

To se rijesi i nemas dalje brige.

--- Citat: danijelP7b - 21 Travanj, 2020, 07:29:48 ---Kaj reči mene je pumpa na sreču evo izdržala 3 godine i malo više od 3000 km , ovako kad gledam ovaj video di izlazi zrak dok radi imam osječaj ko da navlači zrak iz injektora ....ko da kompresor zraka upumpava zrak preko crijeva u tlačnom vodu preko injektora u pumpu za gorivo makar bi to enigma velika bila 😆

--- Kraj citata ---

Eee dobar si, ima smisla, ali ipak nema :toothy12: Jer zrak izlazi iz same pumpe, a izmedju nje i injektora gorivo tece samo prema inkektorima

danijelP7b:
Javljm da je pumpa na reparaciji kod kolege i u dobrim rukama , baš mi je drago da smo malo popričali i upoznali se. ;D

Corector:
Drago je i meni! Purejet, Kawasakiji i francuzi :D

di.ky.73:

--- Citat: Corector - 22 Travanj, 2020, 21:13:24 ---Drago je i meni! Purejet, Kawasakiji i francuzi :D

--- Kraj citata ---

Ovo zadnje mi nekako neide uz tebe  :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju