Tehnički kutak > Garaža

NRG Power 70 ->150cc by dario007

<< < (14/83) > >>

dario007:
Kad se skuter ugrije ja ne primjetim razliku,a kad vani ugrije vec bude neka reza gore,ovo mu dode ko razrada  :laughing3:

Pazario sam neke budget dijelove,kratkog zx-a za 100kn i malossi multivar za 50kn

Oboje treba uredit i kemijat,ali cijene su takve da se isplati raspilit nogu od stola i slozit novi top i zavijutak odsjec sa sc46 kojeg sam pripremio za glomazni otpad.

Tomma:

--- Citat: dario007 - 30 Travanj, 2020, 23:07:44 ---Kad se skuter ugrije ja ne primjetim razliku,a kad vani ugrije vec bude neka reza gore,ovo mu dode ko razrada  :laughing3:

Pazario sam neke budget dijelove,kratkog zx-a za 100kn i malossi multivar za 50kn

Oboje treba uredit i kemijat,ali cijene su takve da se isplati raspilit nogu od stola i slozit novi top i zavijutak odsjec sa sc46 kojeg sam pripremio za glomazni otpad.

--- Kraj citata ---

TT-a :)

SEMPEX:
Pozdrav. Pitanje jedno samo. Tih 7% je upotreba samo zipovog primara,sekundar nrg ili neka druga kombinacija?

dario007:
Tocno tako kako si napisao,Zip primar i NRG sekundar.

aragonY:
Pod primar se podrazumijeva i onaj veci zupcanik u sredini, dakle moras ga na presu prebaciti sa zipovog na nrg zupcanik..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju