Tehnički kutak > Garaža
NRG Power 70 ->150cc by dario007
Krle Rox:
Skuter je vozen skoro svaki dan napravljeno je oko 2500km u 3 mjeseca,kupljeno je nesto djelova za njega da imam u steku.Ima otprilike 2 tjedna sam promjenio zadnju gumu posto sam je potrosio do šavova, i usput dok sam vec tu bio promjenio sam ulje u getribi i stavio motul 80w90.Skuter je vozen par dana pa mi ujutru nije htio upalit pa sam gledo punjenje aku, bilo je pre malo onda sam uz pomoc Daria gledo namotaje i regler pa smo ustanovili da su osli namotaji.Sada cekam da mi dodu novi pa budem obavijestao.Mogu priznati da je ovaj stender odlican ali skup.
https://postimg.cc/1n2rM5DM][/url]
I evo kako izgleda sa novom gumicom i stenderom.
https://postimg.cc/Dm4g0LKN][/url]
dario007:
Najs :headbang:
Krle Rox:
Znaci vozio sam skuter jos 1000 km bez sata jer je riknio jer mi struja ne radi pokusavam taj problem rijesiti od 11.mj ja mislim al nikako neide probao sam 3 reglera i 3 ili 4 namotaja i nikako da problem rijesim a i niti mi je bilo hitno ga rijesiti tada jer sam se samo fokusirao na roxa vozio sam ga takvog dok mi remen nije pukao i sada se probudila u meni zelja za bb-om jer sam roxa sastavio.Imam sve djelove za servis odradit i vratit ga u pogon ali nezelim prije nego li rijesim struju.Treba se pripremit za sezonu i da bude kakvog sam ga dobio od Rade 😁
Krle Rox:
Motor je stajao dosta dugo,pripremao sam se za upasat selene od vxr i napravit nosac centralne.Skupljao sam sve djelove i treba mi je jos jedan paket doc i onda bi poceo s tim no u meduvremenu sam ja sasavio motor posto je pao dogovor ako ga sastavim i zapalim gumu(imam brdo starih i druge felge 12-ke)da cu dobit 50 e i to se i desilo motor se sastavio cijeli i zapalio sam gumu i dogovor se ispostova pa san ga voza jos 5 dana i peti dan se desilo ono najgore pad s motora.Znaci idem put makarske iz bila uzbdrica i puvala bura jaka i zapuvalo jace i samo me diglo na zadnje nez kako al eto sta je tu je pokusa san ga spasit al nisan uspia motor je napravio salto u nazad,sm06 udubljen :'( plastike ono nest ti.Ide uskoro rebuild i bit ce bolji nego prije i obavijestavat cu vise i cesce
Krle Rox:
Plastike su se skoro sve vec nabavile fali samo protuoklop.U planu je ic na onu plavu boju koja je dolazila na purejetu iz 2007-2008 godine i poljepit isto orginal naljepnice e sada zna li neko nekog dobrog lakirera u dalmaciji da mi ih opitura i po mogucnosti pripremi nije problem lova i trebam nac nekog limara koji bi mi ispravio sm06 pa pisite slobodno preporuke
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju