Tehnički kutak > Garaža
NRG Power 70 ->150cc by dario007
BP:
Baš dobro izgleda pila, full je to sve skladno sjelo (osim kofera hehe).
Jebeno mi izgleda jer na prvu ovo nije kemija, ko origigi. Sve pohvale :happy8:
stipe:
a da vidis u zivo :notworthy:
--- Citat: SCANIA R500 - 14 Lipanj, 2021, 18:01:33 ---Pero ima neko predavanje :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
a nije brate ;D to sam ga ja ispila pitanjima o runneru, pezoju, a i opcenito o skuterima, dozivljajima...
jebi ga, mi koji ne mozemo, putujemo kroz njihove price...
SCANIA R500:
--- Citat: stipe - 18 Lipanj, 2021, 09:30:29 ---a da vidis u zivo :notworthy:
--- Citat: SCANIA R500 - 14 Lipanj, 2021, 18:01:33 ---Pero ima neko predavanje :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
a nije brate ;D to sam ga ja ispila pitanjima o runneru, pezoju, a i opcenito o skuterima, dozivljajima...
jebi ga, mi koji ne mozemo, putujemo kroz njihove price...
--- Kraj citata ---
. Ma znam... Salim se ja.... I ja volim ispilat peru sa pitanjima o skuterima.... Jer stvarno ima veliko iskustvo u svjetu zamorčadi.... Jbg ipak je DRUMSKI MORNAR :laughing7:
dario007:
--- Citat: BP - 18 Lipanj, 2021, 08:54:39 ---Baš dobro izgleda pila, full je to sve skladno sjelo (osim kofera hehe).
Jebeno mi izgleda jer na prvu ovo nije kemija, ko origigi. Sve pohvale :happy8:
--- Kraj citata ---
Hvala,a nije ni meni nesto lijep kofer,ali je funkcionalan,stalno skocim sa njim po neku sitnicu koju nemam di stavit.Kad se nekam vozimo onda nosim ruksak i bit ce dobro kad krenem na posao da si stvari mogu vozit.
Corector:
Moramo se prilagodjavat, evo ja sam se prijavio na PH s koferom od 46 litara. Ja recimo auto uopce ne koristim, stoji i trune mi, periodicki ga upalim i provozam jer se aku prazni, i cisto da se pokrene stroj.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju