Tehnički kutak > Garaža

NRG Power 70 ->150cc by dario007

<< < (71/83) > >>

dario007:

--- Citat: aragonY - 23 Travanj, 2021, 21:40:43 ---Steta na ovakvoj makini da bude zguljena ralica sa strane, pofarbaj to  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Polakirat cu ga komplet,cekam samo da zatopli jos...

dario007:
Sta pametno napisati,godisnji mi je krenuo i u tjedan dana stukao nesto preko 1000km,prvo sam bio u Požegi kod Pcelice i sve proslo bez problema,par serafa sam pogubio od vibracija,pa sam po povratku ubacio nosac masine sa original selenima,sad se malko losije vozi jer se bocno ufrkava,ali su vibracije drasticno smanjene.
Jucer odradio 620km u danu ZG-ZD i nazad,nisam serafica pipnuo i sve je odradio vrhunski.Omjer snage,putnih brzina i potrosnje je po meni odlicno.Cijeli put je potrosnja bila 4.3-4.5L na 100km.
Male zamjerke idu ovjesu i kocnicama jer nisu sposobni pratiti snagu i brzinu koju skuter razvija,pa cu to probati malo unaprijediti.Po masini i dalje necu nista dirati do prvog servisa kojeg mislim razvuci na nekih 15-20tkm,da se i u tom pogledu troskovi svedu na minimum.

ljubo46:
Brutala
Svaka cast pajdo :headbang: :glasses9:

SCANIA R500:
Pero ima neko predavanje :laughing7: :laughing7:

stipe:
Vec sam ti rekao, ali da ponovim i tu...

Odusevljava me pedantnost u izradi, skuter izgleda kao da je original i jedino onaj tko se kuzi u skutere moze viditi razliku, laici ce se samo cuditi kako 50tka ide  ;D

Svaka cast na tripu!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju