Tehnički kutak > Garaža

NRG Power 70 ->150cc by dario007

<< < (61/83) > >>

avr freak:

--- Citat: Corector - 10 Veljača, 2021, 12:50:44 ---
--- Citat: avr freak - 09 Veljača, 2021, 11:09:18 ---Odlično! Farove možeš dotjerati do puno boljeg stanja, nije ništa komplicirano s vodobrusnim, ovo ti je privremeno samo.

Udari sa gradacijom 600,800,1200,1500,2000 i 3000, na kraju završi s pastom i polirkom ako imaš. Ima da su novi, a troška imaš 50kn :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I na taj dobar rezultat stavis prozirnu foliju da UV zrake vise ne skure farove. A nece imati i ostecenja od kamencica. :)

--- Kraj citata ---

--- Citat: Oliverxxx2 - 10 Veljača, 2021, 13:23:35 ---Nije ni folija dugoročno rješenje, plastika farova je ostarila i mikropukotine se šire dalje i nakon manje od godinu nakon poliranja opet mutno.

--- Kraj citata ---

stavlja se zaštita i izdrži dobro nekih 2 godine kako kolega Oliverxxx piše. Stvar je u tome da kad ide folija, ne može biti cijena koja je za bez nje, pa se naravno gotovo uvijek odluče za ovu jeftiniju verziju :)

@dario kako bi meni u servisu rekli, čemu balansirati gume na skuteru :toothy12:
Stara škola, odlično! :icon_thumright:

Tomi_ZG:

--- Citat: dario007 - 04 Veljača, 2021, 20:00:08 ---

--- Kraj citata ---
Ovak na prvu bi se i ja zaj#bo i rekao da je ovo power dt ac,vrlo ispod radara vizualno složen bb,čak najviše od svih swapova koje sam vidio

Corector:
Zato kaj je spustio masinu. DT oem :D

challenbeen:
Ovo mi je definitivno jedan od najlipših skutera (NRG Power) a da ne kažem da je složen AC150 baš kako treba. Brutalna izvedba i swap koje bi volio da padne u moje ruke  :headbang:

dario007:
Hvala na pohvalama decki... :headbang:

Evo lagano pripremam taj nesretni prednji kraj,ne mogu pronaci vilicu od novog Runnera 125/200cc,disk i celjust sam uzeo od frenda po sportskoj cijeni.Dao mi je disk,dve celjusti i dva seta dobrih plocica.Kaze nosi sve,slozi si bolju kombinaciju i ostatak vrati.

Evo celjusti sam rastavio,pocistio sve komplet,provjerio i sklopio nazad.Ostavljam si crvenu,crnu vracam,iako su obe u odlicnom stanju.
Disk je 240mm od novog runnera 125/200 ili novijih 50cc

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju