Tehnički kutak > Garaža

NRG Power 70 ->150cc by dario007

<< < (59/83) > >>

dacerovs:
Ide vazdusar odlicno ali treba tu jos stelanja. Po nekom mom osjecaju bi reko da treba jos okretaja.
180cc okida poslije 70kmh, znaci nabire strava ali nevjerojatno je kako ga 150cc mazne na startu i to dosta, a 150cc ima takoder gebu od 180cc.

dario007:
Danas je pala voznjica,skuter je zađubren nevjerovatno,ali bude se oprao...

Rijesio sam zamucen far,malo ispolirao Sonax pastom.

Provjerio jos jednom boju svjecice nakon punog gasa

A skuter je kaos nakon voznje po seoskim cestama

Ustelana je blokada,sreca Corector mi je onda napravio prosirenu verziju radi 70cc i sad mi radi na 150cc.Sve je u fullu,svi brojevi gore i potenciometar u iberu.

Testirana i krajnja za sad,moram probati jos psr kombinacija jer sam danas zakljucio da mu je malo previse okretaja kroz ubrzanje.Moram jos jednom izmjeriti max,sumnjam da se malo prerano sam od sebe ugasio.Mjerio sam samo jednom.Inace ide 127km/h po Power satu.

kodiaqrs:
Dobro si ga ispolirao, farovi izgledaju kao novi :icon_thumright:

avr freak:
Odlično! Farove možeš dotjerati do puno boljeg stanja, nije ništa komplicirano s vodobrusnim, ovo ti je privremeno samo.

Udari sa gradacijom 600,800,1200,1500,2000 i 3000, na kraju završi s pastom i polirkom ako imaš. Ima da su novi, a troška imaš 50kn :icon_thumright:

dario007:
Ma znam za taj postupak,vec sam to radio,pa su opet pozutili.Ostavljam to za neki drugi put...
Mozda kad cu lakirat skuter to odradim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju