Tehnički kutak > Garaža
NRG Power 70 ->150cc by dario007
mic:
Super je ovo što si dodao još dodatni blatobran nazad da to izgleda što više stock :icon_thumright: Svaka čast
zvonkec92:
Super ovo izgleda, sviđa mi se :D ko nezna kak se glasa BB kak 50-ka lako bu se sj#bo :D.. Kad bu raner došo na red?
dario007:
--- Citat: Mali_598 - 21 Siječanj, 2021, 14:14:00 ---Ajde ako nije bed slikaj di ces i kak pumpicu goriva ubacit mozda imas kakvu bolju ideju od mene pa da skopiram ;D
--- Kraj citata ---
Pumpa goriva nije ni pipnuta,kako je u originalu tako je i sad.
--- Citat: mic - 21 Siječanj, 2021, 14:31:18 ---Super je ovo što si dodao još dodatni blatobran nazad da to izgleda što više stock :icon_thumright: Svaka čast
--- Kraj citata ---
Danas je upasano sve komplet,blatobran,airbox i zadnji blatobran.Bilo.je posla,ali sve sjeda na OEM serafe kao i.kod 50cc
--- Citat: zvonkec92 - 21 Siječanj, 2021, 23:33:40 ---Super ovo izgleda, sviđa mi se :D ko nezna kak se glasa BB kak 50-ka lako bu se sj#bo :D.. Kad bu raner došo na red?
--- Kraj citata ---
Sa runnerom mi se ne zuri,to bude sve po ps-u,bude i on uskoro dosao na red.
Evo i par slika kako to izgleda sad kad je full upasano.
Slozio sam zadnju kocnicu,sajla je od starog runnera sa bivseg dacerovsovog runnera,rucka kocnice je OEM od Powera DT.
Vecine struje je danas spojeno,jos moram cok i gasenje skutera spojit,uljnu pumpu spojiti i preraditi airbox i vjerovatno jos par sitnica.Nadam se da bi kroz par dana moglo biti i prvo paljenje...
dario007:
Spojio cok
Stavio blindu na mjesto posude vode
I onda vrhunac,skuzio da su zice od namotaja gnjecave i rastopljene,tako da sam namotaje skinuo i mislio zamjeniti komad koji nije dobar.Ali ispostavilo se da nista nije dobro,pa sam se odlucio za druge namotaje.
Na drugim namotajima sam slozio da sve pase na 50cc bobinu/cdi,izvukao minus koji je dodatno trebao i slozio dzek za blokadu.
I onda vrhunac svega,sve spojim i slozim,reko da vidim jel ima iskre,ono nista,mrtvi namotaji.Bio sam ljut ko ris,cijeli dan se zajebavam bzvz.Dvoje namotaja iz šteka neispravni.Preostaju jos jedni,ti su sigurno ispravni jer su bili na posudbi kod jednog decka i radili su mu. :hello:
dario007:
Saga se nastavlja...
Slozio sam i trece namotaje,radili su jucer,danas vise ne rade...eto nezz sta bi rekao osim da sam izgubio zivce.Sta sam god taknuo nije valjalo.
Anlaser sam ponovno raskapao jer je samo skljocalo.Ovaj put sam ga rastavio u atome,pocistio sve kontakte i sad radi.
Preradio sam airbox,iskoristio tubu od sumecih tableta
Slozio uljnu pumpu gore.
Na Mikunio je netko stavio kraci uvodnik sajle pa do pol gasa klipic nije mrdao i to sam slozio pa na kraju lijeva gorivo iz karba,tako da je sletio dole i sad je dellorto 20.5 gore.
Auspuh sam mislio sa SR150 stavit ali se ispostavilo da imam sp180 granu koja je kraca i ne pase,tako da je auspuh sa skippera trenutno gore
Kablove sam sve izolirao,tekucom plastikom dzekove zatvorio i sve provukao da ne smeta
Slozeno dugo i kratko svijetlo da rade istovremeno
Jos uvijek nije bilo prvo paljenje jer su me namotaji izdali,tako da moram nabaviti drugo.
Kupljena celjust i disk sa ST200,jos sam u nabavci vilice pa bum i to slozio gore ako ga ne zapalim prije...
Bilo je jos pi*darija i sranja,tako da nisam puno slikao jer nisam imao zivaca jos i za to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju