Tehnički kutak > Garaža

NRG Power 70 ->150cc by dario007

<< < (44/83) > >>

dario007:
Ma nemas sta tunirat 172 u kombi sa bacvicom.

Evo izmjerio sam glavu
Serijska situacija

Tunirana situacija sa glavom spustenom 1.5mm

v for vendetta wallpaper 1920x1200

I obadvije situacije

pokedex wallpaper

dario007:
Clan Nyzvo mi poklonio termogrupu,cilindar je nov nov,samo je vlasniku prije njega cilindar vjerovatno pao na pod i puklo je jedno pero,a drugo napuklo.Tako da sam odrezao i drugo da ne pukne u voznji.Hvala na tako lijepom poklonu. :icon_thumright:

Kako sam htio tvrđe selene za nosac,a nisam htio placat neke bijesne cifre od 50-60e za komad gume isao sam napraviti kemiju.

Originalne selene sam odrezao na pola,kako bi mi ostali u centru i kako bi bio siguran da je ta guma dobro spojena sa zeljezom,iako to svejedno nikam nejde.

picture hosting sites

Jos sam ja to izrezao koliko sam mogao,pa sa bijaksom pocistio zeljezo

Upresao ih u nosac

I to onda izgleda ovako

E sad u tu rupu treba ubrizgati ljepilo za autostakla,ja sam ovakvo kupio,oko 65kn se krece cijena.
free image sharing

I evo zapunjeno ljepilom

A zapunio sam i ovaj komad koji stoji na nosacu

Sad cekam da se osusi pa cemo vidjeti koliko je to tvrđe i je li tvrđe uopce.

aragonY:
Biti ce tvrđe ali je mozda bolje pitanje koliko dugo.. nema veze nek se testira, samo naprijed  :icon_thumright:

matija84m:
Mislis da ce omeksat?
Ili imas kakvo iskustvo da ce omeksat bas.

aragonY:
Ma ne da ce omeksati nego mislim da ce se od bocnog gibanja masine poceti trusiti to ljepilo. Ali to je naravno pretpostavka, necu da ispadne da pljujem po necijem radu. Kao sto sam gore napisao, podrzavam eksperimentiranje, pogotovo kad nije neki nepovratni zahvat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju