Tehnički kutak > Garaža
NRG Power 70 ->150cc by dario007
Corector:
Bas htio pitat jesi odmjerio setup sa SC36 s Belim, kad ono vec 3 druga spuha proletila.
Zanimljivo je ovo sto si potvrdio za Motoforce bacvu, zakljucak je kako je definitivno preotvorena koliko god to cudno zvucalo.
Vas bacve nose, a meni na bacvi kad dune bocna zavjetrina od auta u pokusaju prestizanja, iako imam malo rezervre, samo se vratim doma i vjecno je skinem. Rezonka se neda, i jos kad zalegnes u nuzdi, evo 15kmh vise.
dario007:
Mora se i na zamorcu malo serafit,kupio neku tugu od zx-a za 80kn,falio je prigusivac.
directions from my current location
Tako da sam posvasao perforiranu cijev malo duzu nego je u originalu,donor je bio neki kineski spuh i Nardo.
Posmirglao i pofarbao spuhce i namontirao ga na zamorce
Postelao rolice i nasao se na 4.2gr na serijskom variomatu koji ima dosta oscilacija,al to je generalno to.Trebao bi i malko tvrđe federe kvacila,al za sad su serijski.
Tomi_ZG:
Di ga nađe za 80kn,više pojedem u kafanče ;D
matija84m:
Role grama malo :toothy12:
Jbt kao da vozis racinga sa nardom :toothy9:
dario007:
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Rujan, 2020, 16:18:38 ---Di ga nađe za 80kn,više pojedem u kafanče ;D
--- Kraj citata ---
Na fejsu izletilo među nekom šutom dijelova,pa sam ga usnimio.Doslovno je i bio za smece,ali sam si dao truda posto je imao selnu i distance.Iskoristio sam isto nekog krša kaj sam imao doma za napravit top,pa eto malo zanimacije.
Matija:
Serijski vario jbg,ponasa se glupavo... Na multicu je bolje vrtio sa 6.8gr rolicama kaj su od bacve bile gore
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju