Tehnički kutak > Tuning skutera

Molio bih savjet za primar i sekundar od stage6

<< < (18/22) > >>

sukiyama:

--- Citat: robyakarider - 05 Travanj, 2020, 20:16:29 ---bas ces se lijepo tiho voziti kad stavis r1400  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Pa imam namjeru napraviti preradu, nešto vrlo slično ovome...

Zigas:

--- Citat: dell - 05 Travanj, 2020, 20:59:29 ---Uzmeš si lijepo ovaj remen https://www.scooter-attack.com/malossi-mhr-drive-belt-x-kevlar-overrange-aluminium-piaggio-nrg-typhoon-long-m6115668-39.html

i vario imaš  ova dva (oba su overrange)
https://www.scooter-attack.com/malossi-mhr-variator-aluminium-piaggio-zip-nrg-m5115644-39.html
https://www.scooter-attack.com/malossi-variator-mhr-team-piaggio-nrg-typhoon-m5112645-39.html

--- Kraj citata ---

Nek uzme ovaj drugi, je oče zadrzat paljenje. Ima ga nas par na forumu i jako smo zadovolnji snjim.

Zigas:

--- Citat: sukiyama - 05 Travanj, 2020, 22:17:36 ---
--- Citat: robyakarider - 05 Travanj, 2020, 20:16:29 ---bas ces se lijepo tiho voziti kad stavis r1400  :toothy12:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Znam da je TT mali i glasan isto je bijo moj ZX i onda sam promjenijo prigušivač od ZXR i stavijo novu vunu i tiši je od originala.

Ne trebaš "S"-a napravit da je tiši. Napravi jedan prigušivač koji je 1,5 - 2 cm debliji i 5 cm duži sa večjim rupama na cjevi unutra i isto če bit tih ko ta tvoj "S" design. Garantiram. Osim ako se ti ta tvoj design tak svidja. Ali sam 100% da nema jednake performase sa tim tvojim, da ne kažem sta bi se desilo sa r1400.

sukiyama:

--- Citat: Zigas - 05 Travanj, 2020, 22:43:41 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Znam da je TT mali i glasan isto je bijo moj ZX i onda sam promjenijo prigušivač od ZXR i stavijo novu vunu i tiši je od originala.

Ne trebaš "S"-a napravit da je tiši. Napravi jedan prigušivač koji je 1,5 - 2 cm debliji i 5 cm duži sa večjim rupama na cjevi unutra i isto če bit tih ko ta tvoj "S" design. Garantiram. Osim ako se ti ta tvoj design tak svidja. Ali sam 100% da nema jednake performase sa tim tvojim, da ne kažem sta bi se desilo sa r1400.

--- Kraj citata ---

Ne bi vjerovao koliko je tih, tiši 2 taktni skut nisam čuo... A što se tiče performansi, ništa nije utjecalo ni trunku...

Zigas:

--- Citat: sukiyama - 06 Travanj, 2020, 00:18:56 ---
--- Citat: Zigas - 05 Travanj, 2020, 22:43:41 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Ne bi vjerovao koliko je tih, tiši 2 taktni skut nisam čuo... A što se tiče performansi, ništa nije utjecalo ni trunku...

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: znam kolko je tih jer sam i ja na kartko spojio i starog ZX pored. Samo moj design bi bijo, da je onaj drugi prigušivač spušten dole i leži izmed auspuha i primarnog prigušivača. Ali sam odustao, jer me zvuk ZXR na kraju zadovoljijo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju