Tehnički kutak > Tuning skutera

Molio bih savjet za primar i sekundar od stage6

<< < (16/22) > >>

sukiyama:

--- Citat: srunner221 - 05 Travanj, 2020, 17:16:08 ---Pa stari kog ti jebes? Prvo vices sport pro onda od jednom racing... pitanje sta postoji jaci kit od racinga dokazuje tvoje znanje.. banuo si tu i sve sta ti zvuci fancy ti bi narucio a bit ce sve ko kravi sedlo.. daju si truda i jazu ti sta i kako, pcela ti napravi cak i popis... 20 puta ti kazu koju polutku, koji vario i sve ali ti opet narucis po svom i uzmes stvari koje ti ne pasu ili ne trebajuci onda tebi niko nece pomoc? Ne nego je svima vise pun k**ra* padobranaca poput tebe koji ulete sa nekim extra fency full cool setupom i onda si daju truda a od toga nikad nista... JEDINI PROBLEM JE STO SU OBI DOVOLJNO NAIVNI DA TI IDU SLAGAT I ZAMARAT SE GLUPOSTIMA...  A MALO POGLEDAJ SETUPE KOJE SU SLAGALI.. Pogle od pchele aeroxa, pogle sta je dario007 sve radio. Od matije dna, itd itd itd

--- Kraj citata ---

Kap prvo odmah na prvom postu sa slikama je racing cilindar, a ne sport pro, a htio sam probati prvo sa malossi variomatom, jer sam želio zadržati paljenje na sugme, ako baš ne bude išlo izeti ću overrange i stvar riješena. Došao sam uljudno zamoliti za pomoć, ako je to problem onda neznam šta...

robyakarider:
ma samo ti narucuj, nemoj njih slusati

matija84m:

--- Citat: sukiyama - 03 Travanj, 2020, 11:03:59 ---Namjeravam najesen upgrejdati motor na 70ccm, pa me zanima koji primar i sekundar od stage6 srtaviti za krajnju brzinu, znsči nije mi toliko bitno ubrzanje već krajnja brzina. Staviti ću mk2 sport pro..  motor je gilera runner 50sp

--- Kraj citata ---

U prvom postu stvarno sport pro :dontknow:

Ali dobar je racing

srunner221:

--- Citat: matija84m - 05 Travanj, 2020, 17:35:52 ---
--- Citat: sukiyama - 03 Travanj, 2020, 11:03:59 ---Namjeravam najesen upgrejdati motor na 70ccm, pa me zanima koji primar i sekundar od stage6 srtaviti za krajnju brzinu, znsči nije mi toliko bitno ubrzanje već krajnja brzina. Staviti ću mk2 sport pro..  motor je gilera runner 50sp

--- Kraj citata ---

U prvom postu stvarno sport pro :dontknow:

Ali dobar je racing

--- Kraj citata ---

Ma to ja nezz citat, nije da on ni sam nezz sta slaze... 😏 Nije problem pitat, ali ako ti kazu i ti opt po svom onda je problem i nema smisla.

sukiyama:
Ok moja greška, ali ispravio sam se odmah, ono sam brzopleto pisao.. Ispričavam sve

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju