Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner sp 50 => My Big Bore Toy sp 180

<< < (17/28) > >>

180fxr:
E a kae bilo masini kad si ju uzimo?? sad sam tek sazno da si kupio od mog frenda i to 2 ulice od mene... :jerk: 

Mislim da si mu previse dao......   al dobro,... sta je bilo masini??

R@kija:

--- Citat: 180fxr - 22 Veljača, 2009, 21:06:42 ---E a kae bilo masini kad si ju uzimo?? sad sam tek sazno da si kupio od mog frenda i to 2 ulice od mene... :jerk: 

Mislim da si mu previse dao......   al dobro,... sta je bilo masini??

--- Kraj citata ---

--- Citat: 180fxr - 22 Veljača, 2009, 21:06:42 ---E a kae bilo masini kad si ju uzimo?? sad sam tek sazno da si kupio od mog frenda i to 2 ulice od mene... :jerk: 

Mislim da si mu previse dao......   al dobro,... sta je bilo masini??

--- Kraj citata ---

MOzda kupio od bukve,hahahah

smirt:
trenutno stanje...još nije gotov, fale još neke sitnice koje trebaju stic... :angry4:

sven_vx:
ne svida mi se taj veliki prednji kotac...lijepse bi bilo da je naprijed kotac od starog runnera...sve u svemu ljeben project... :headbang:

greenlite:

--- Citat: sven_sp180 - 10 Svibanj, 2009, 19:12:14 ---ne svida mi se taj veliki prednji kotac...lijepse bi bilo da je naprijed kotac od starog runnera...sve u svemu ljeben project... :headbang:

--- Kraj citata ---
bas i ja to stel komentirati malo mi to prednje kolo u odnosu na zadnje se ne uklapa al lijepo si ga upicanil :)... deklo u mat boji :icon_thumright: stvarno predobro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju