Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner sp 50 => My Big Bore Toy sp 180

<< < (14/28) > >>

ichko:
I kakvi su utisci iz voznje,ubrzanje,max. brzina, sta je s vibracijama...
Naravno ocekujemo slike i neki filmic po danu da se to fino vidi..

smirt:
Ovaj skuter još nema 2h rada sve zajedno...u međuvremenu mi je bio prdno cdi, pa se nisam mogo vozit dosta dugo, polovnog nisam naso, pa sam bio primoran kupit novog koji je JAKO SKUP...proslo je dosta dok sam skupio pare, pa je zahladilo, a sad sam tek slozio struju...

Vibracije ko na serijskoj 180-tki.

Momenta na pretek a nevrti se puno...

do 100 kmh dode bolje nego kad sam imo tpr-a...nisam još isprobo krajnju jer vrjeme to nedopušta, a treba još malo razrade, poštelati fino karb, jer je prerađivan air box  ...tak da budete znali sve na vrijeme....

Ta mašina bude uvijek legenda, a zvuk big bora 2t nezamjenjim (barem meni).

Sad imam novijeg runera sa starim  legendarnim srcem...

Nekima to nije nikakav poseban zahvat, meni je i ZADOVOLJAN SAM dobivenim.  :toothy3:  :glasses9:

dino_sk:

--- Citat: smirt - 03 Siječanj, 2009, 00:35:41 ---

do 100 kmh dode bolje nego kad sam imo tpr-a...

--- Kraj citata ---
nije bas da ti vjerujem al aj  :toothy3: onda je taj tpr bio mal u banani  :laughing7:

180fxr:
cim cujem zvuk odmah bi iso svog posarafat u garazu iako nemam sta.....     Gle za mene je to lijep projekt.....    i vjerujem da dobro ide...   samo tako :icon_thumright:

dino_sk:

--- Citat: 180fxr - 03 Siječanj, 2009, 01:59:13 ---cim cujem zvuk odmah bi iso svog posarafat u garazu iako nemam sta.....     Gle za mene je to lijep projekt.....    i vjerujem da dobro ide...   samo tako :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
meni uz robertovu lunu definitivno broj 1 :frajer: :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju