Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner sp 50 => My Big Bore Toy sp 180

<< < (27/28) > >>

smirt:

--- Citat: hac - 04 Kolovoz, 2009, 06:41:04 ---ja bi tu složio vxr/sp vilice i felgu........tak bi felge bile iste a i imao bi hebenu vilicu napred ..........inaće je scoot odlićan kolega  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

tako je u planu...preko zime budem nabavio djelove.... :toothy3:

inače taj prednji kotač uživo bas ne dolazi tako do izražaja, ali što ga više gledam neuklapa se u taj prednji kraj, prevelik je.

smirt:
Evo usporedbe nosaca 50cc & 180cc : Ima razlike u svakom slučaju na bolje ali je mala... skuter je stabilniji i mašina se ne piga ljevo desno ko na 50cc nosaču (mala razlika, ali se osjeti), bolje se ponaša po zavojima, a šta se tiče vibracija jedino se kod kretanja  nekaj malo popravilo, ostalo je sve isto. Osovinski razmak osto nepromjenjen. U svakom slučaju se isplati to napraviti i trošak je oko +,- 680kn... mislim da je to to za ovu sezonu, za sljedeću: nova radilica, veci karb, prednje vilice od vxr-a, novi zadnji amortizer, mjenjanje lagera getribe, još dost sitnica...

evo par slikica kak to izgleda...

aeroxtuning:
prebijesan runner  :icon_thumright: kontam da bi ljepse izgledao bez retrovizora,a ni veci disk naprijed ne bi lose dosao ;)

smirt:
Bio sam bez retrovizora i moram se stalno okretat iza sebe jel neko ide, a ovak samo pogledam...zato su gore. A disk...bilo bi ljepo da je veci, ali super koci i ovak, tak da mi to sad trenutno nije bitno.

Tommek:

--- Citat: smirt - 05 Kolovoz, 2009, 16:44:34 ---Bio sam bez retrovizora i moram se stalno okretat iza sebe jel neko ide, a ovak samo pogledam...zato su gore. A disk...bilo bi ljepo da je veci, ali super koci i ovak, tak da mi to sad trenutno nije bitno.

--- Kraj citata ---

1.ajde molim te reci kako si ucvrstio zmigavce,moji su isti takvi al mi se mrdaju hahaha :D
2.kako si zakrpao onu rupu iznad tablice :(
najbolji runner :D
fala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju