Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner sp 50 => My Big Bore Toy sp 180
giannelli:
ja zabrio da su iste, posto su obje uze od zadnje. nisam ni provjeravao cisto napamet rekao.
replcnt:
meni je super taj prednji točak tako baš, da je malo veći, nego kako ti to registriraš??
boleee:
Buraz , projekat je super , svaka ti dala , ugl i ja kontam nesto slicno , samo nemam bas hraborsti ko ti :) ;D
smirt:
Hvala na komentarima...koliko me to sve doslo do sad :toothy3: ? To se kod ovog ne pita, ali da sam znao kaj sve treba i koliko love i vremena, za iste pare sam mogo imat sp 180 cijeli bez ikakve jebade...ali kad sam kreno u to onda nek ga zavrsim do kraja...muci me vrijeme i lova. Kaj se tice ciklistike oko prednjeg kotaca još je bolja od 13 cola, a sad i meni bi bio ljepsi 13 cola, ali to me sad stvarno trenutno ne brine...treba cuke spojiti ... prefarbati cijeli skuter... imam ja još posla dosta. VRIJEME mi je za sad najveci neprijatelj. Bude sve pomalo.
smirt:
Evo dugo iscekivane stvarcice, za malo precizniju temp....kupio sam i novi aku od 9 Ah, prvo sam kupio od 12 Ah, ali mi nije stao po visini (budemo vidli kako ce se ponasati...).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju