Tehnički kutak > Tuning skutera
Beverly 350 multivar koje valjčiće stavit..??
bakija:
Pozdrav imam beverly 350 sa multivarom u multivaru su trenutno valjčići(rolice) 10g one sto se dobiju sa njim..
Motor ide brutalno,krajnja brzina super,ali mi se cini da ide previse u rpm. Dali je netko pokusavao staviti teze rolice i kolko teze i sto je dobio....imam u planu staviti 12g sad me zanima dali ce to biti pre tesko....?? Ako postoji netko da ima iskustva sa masinom 350 i multivarom moze mi se javiti i na mob. Da brze komuniciramo 099 798 42 57 Marko....hvala.
balki:
Jbatga- nisam stavio multivar nego Polinijev Hi Speed pa vjerujem da nisu usporedivi po težini rolica.
bakija:
Dali si dobio rolice sa hi-speed variom ili si ih naknadno kupovao..?? Za multivar postoju rolice 10g koje dobijes s njim i
11g 12g 13g 14 g15g....koja gramaza postoji za hi speed i koje si stavio..?? Javi mi se na mob da brze komuniciramo.
dacerovs:
Ja sam na 250ie imao 13gr rolice u Polini Hispeed variu, probao sam i sa 11.8gr rolama al onda se vrti i mislis da ide, a ne ide nikako.
Makar mislim da sam ih kasnije olaksao za 0.5gr jer kad si se duze vozio i drzao brzi ritam, malo je teze dizao okretaje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ljubo46:
Pa probaj stavit nove rolice iste gramaze
Mozda su se ove malo potrosile.
I kad zatopli vani bude ti taman vrtio. Sad ova hladnoca nije mjerilo stelanja prijenosa. Tj zimi uvijek malo vise vrti. A kad zatopli imas pad okretaja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju