Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner SP 50 2008. - razlika u gumama

<< < (6/8) > >>

dino_sk:
ja imam ko i gigo te gume isto 2008.g  :headbang:
al su vec pomalo dale svoje nakon 7000km u 4,5mj   :toothy11:

gokiSP:
dunlop ran scoot je daleko losija guma od pirelia evo.

Rossi:
ja cu pohvalit samo pirreli evo jer na mom runneru su se odlicno drzale sve do nekih 10000Km ..onda su vec izgubile svoje svojstvo gume ali i dalje sam nastavio na njima vozit i eto izdrzale do 16000Km i iskocile nekakve grbe po zadnjoj sve...a ovo sto neko prica da prednja proklizuje....meni je runner sa njima bez problema znaci po cesti koja je onako klizava ,nije ona gruba..isao na prednji..znaci samo kocnica prednja ..malo se nagnem naprijed i digne se skut na prednji..nikad proklizale na taj nacin....sigurno nisu najbolje ali su gume super :) vozio se na savinim ovim sto dodju na runnerima nekim..katastrofa....

nesho_SR:
imao na slideru runscoot i mogu rec da su se nikako pokazale, pirelli bolji masu, a sad imam micheline pilot i one su definitivno najbolje od svih koje sam imao.. :icon_thumright:

ryder on the storm:

--- Citat: nesho_SR - 26 Listopad, 2008, 19:45:17 ---imao na slideru runscoot i mogu rec da su se nikako pokazale, pirelli bolji masu, a sad imam micheline pilot i one su definitivno najbolje od svih koje sam imao.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
kažeš da su dobre, sad cu ubrzo trebat promjenit pa gledam koje da uzmem, a sa ovima sam dosta zadovoljan,jel itko imao Michelin - GOLD STD F TL gume,kakve su, po profilu mi se čine ok, za zimske uvjete(kiša etc)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju