Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner SP 50 2008. - razlika u gumama

<< < (4/8) > >>

nesho_SR:
ja sam na mojoj sr-ki kad sam je kupio novu u ducanu dobio Sava MC16, guma nikako drzi dok se ne zagrije a kasnije malo bolje, mislim da je takav slucaj i kod ove Savine sto je na drugoj slici meni frend uzeo ranera novog 2008god i isto te save sa druge slike.. a ja sam poslje mojih sava stavio te pirelli evo21 i drzale su gume dobro, naravno kad se zagriju malo a sto je meni dosta bitno kad su gume u pitanju dosta su mi trajale nekih 5-6tkm od toga 1tkm sa sareijalom, a ostalo sa TP trophy-em i laserom X-pro, i to je skoro svako kocenje bilo naglo i nekoliko brnout-a..

dhorvat:

--- Citat: nesho_SR - 26 Listopad, 2008, 09:58:20 ---ja sam na mojoj sr-ki kad sam je kupio novu u ducanu dobio Sava MC16, guma nikako drzi dok se ne zagrije a kasnije malo bolje, mislim da je takav slucaj i kod ove Savine sto je na drugoj slici meni frend uzeo ranera novog 2008god i isto te save sa druge slike.. a ja sam poslje mojih sava stavio te pirelli evo21 i drzale su gume dobro, naravno kad se zagriju malo a sto je meni dosta bitno kad su gume u pitanju dosta su mi trajale nekih 5-6tkm od toga 1tkm sa sareijalom, a ostalo sa TP trophy-em i laserom X-pro, i to je skoro svako kocenje bilo naglo i nekoliko brnout-a..

--- Kraj citata ---

POTPIS!  :icon_thumright:

Ali pazi ovo: Promijenio sam u zadnjih par godina nekoliko Savinih MC16 guma i sve su bile odlične, držale su ko lude, na mokrom me ništa nisu bacale...

A ove nove  :nono: KATASTROFA!

Ne znam koji se vrag dogodil al mc16 više ku#cu ne valja! Nikad više te gume nebudem gore stavil!

Mislim... dobre su one... al ne kak su bile prije i zato sam se jaaako razočaral!  :angry7:

stark1:
@dhorvat2  ..opet si pio :toothy11:

dhorvat:

--- Citat: gigo_sf2 - 26 Listopad, 2008, 12:06:03 ---@dhorvat2  ..opet si pio :toothy11:

--- Kraj citata ---

ja?  :-[  :drunken_smilie:

Ti se šališ! Alkohol? Kaj je to?

Al fakat. Ove nove save više nisu ko prije! 100%

I stari je radil u firmi di su izvozili/uvozili gume i kažu da od kad se save proizvode u poljskoj da nije to to više  :dontknow:

Drnda:
frend mi je na raneru pao 2 puta zbog prednje pireli 21 gume, jednostavno proklizi svako malo :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju