Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Drag meet 2020

<< < (2/15) > >>

Corector:
Matija svaka cast za ufazenog karbosa, Piaggio 70 je to :D Moram priznati da si me ugodno iznenadio, isto kak je Rade na sotonisticki brasnario sve ostale. Al jebiga, sezonac je to i ajd tripni sam negdje iza 9 gora.

dacerovs:
Mrale, cim je Nardo gore ja sam znao da ces me dernut, mislio sam da ces i vise jer znam kako je to kod Daria islo na Poweru.
Da si imao Yasuni R ili slicni spuh, gledao bi mi kofer.
Al pusti ti to, vidi kako se Nmax drzi, jedan 125cc 4T se tu ganja sa 2T masinama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zigas:
Sada ste me uvjerili, da Pežo ne valja. Ne kažem da ne ide dobro sada. Po logiki bi morao 100 ccm 2t biti daleko jači od obadvojca.

Sada znam zašto se stavlja blokada 45km/h na Pežu. Jer tek sa blokadom ide 45 km/h. :peugeot:

dacerovs:

--- Citat: Zigas - 16 Ožujak, 2020, 09:01:06 ---Sada ste me uvjerili, da Pežo ne valja. Ne kažem da ne ide dobro sada. Po logiki bi morao 100 ccm 2t biti daleko jači od obadvojca.

Sada znam zašto se stavlja blokada 45km/h na Pežu. Jer tek sa blokadom ide 45 km/h. :peugeot:

--- Kraj citata ---
Ide Peza jako dobro, samo Nmax i DNA idu bolje hahahah.
Pusti ti to, ovo je prvi puta da se Peza bori bez straha i bez zajebancije jako dobro ide.

dacerovs:

--- Citat: matija84m - 16 Ožujak, 2020, 08:29:03 ---SR junacki nadmasuje ove vjeverice.
Probali smo od semafora pa to je ipak velika razlika kad krenemo sa 0

--- Kraj citata ---
Pa ti si u rangu 200cc 4T kao i moj Nmax, dok SRka je vec u borbi sa 250ie quasarom tak da je to neusporedivo, tek da si stavio SportPromk2 onda bi to bilo blizu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju