Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Drag meet 2020
dario007:
Evo dugo ocekivani drag race Batina od Zvonkeca vs Nmax od dacerovsa
A bio je i Tomi pa je probano i kako ide frendov setup frisko slozen zx i multivar i njegov TT koji glumi zx-a,multivar,trokut box i ditech polutka.
Izdusotina ide super...
Ali za novu probu sam izvezao drugi stroj sa 34000km,nikad otvaran.Od setupa motoforce bacva i lakse rolice,drugo sve original.
zvonkec92:
Bome se vrti ova bacva ko reza, iznenadila me. Batina ide malo bolje od brata Japanca ali naknadnim savjetovanjem vlasnika da promjeni setap prenosa se i kod njega stanje popravilo pa cemo drugi put bacit ponovo rejs. Obojca se mozemo Vivi 100 pokenjat u tutu jer nam nemre ni prismrdit. Kineski konji podjeljeni sa 3.14 su pokazali francuskom sepetu di mu je mjesto...
Sljedece izazivam matiju i DNA na drag ✌
dacerovs:
Bogme ide Batina jaaako dobro, najjace mi se kad na startu propne na zadnji ak se ne pripremis na to. Sta se tice setovanja, imao si potpuno pravo i Dario takoder, on mi je to pricao vec mjesec dana al ja si gledam, pa ako je Malossi to spakirao za Nmaxa i da ide tih 9.5gr i Zuti Malossi centralni, to bi onda ipak trebalo bit to, al eto nije.
Tak da i ja sada izazivam Matiju hahahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
Uskoro bum i ja imao konja za borbu sa vasim burgijama,ovako mi je dosadno ;)
Bacvica rulz!
matija84m:
Uh ovo mi se sviđa. Budzenja i turpihanja na najjace :icon_thumright:
Batina opet pokazuje moc. Mislim da smo u stotinku samo pitanje ko je ispred :icon_scratch:
Uskoro ce nam trebat foto finish ako ovako nastavite :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju