Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Drag meet 2020
matija84m:
--- Citat: Corector - 16 Ožujak, 2020, 08:39:16 ---Matija svaka cast za ufazenog karbosa, Piaggio 70 je to :D Moram priznati da si me ugodno iznenadio, isto kak je Rade na sotonisticki brasnario sve ostale. Al jebiga, sezonac je to i ajd tripni sam negdje iza 9 gora.
--- Kraj citata ---
Karbos otkida, a do kada ce to se nezna :dontknow:
Sve je dobro slozeno tako da mogu kamo god zatreba. Jucer se pojavili problemi sa svjecicom, ali to nije nista cudno za ngk. Od alata naravno nemam nista tako sam uz trokiranje vozil dobar dio puta na povratku :frajer:
Corector:
--- Citat: aragonY - 16 Ožujak, 2020, 09:49:16 ---
--- Citat: Corector - 16 Ožujak, 2020, 08:39:16 ---Matija svaka cast za ufazenog karbosa, Piaggio 70 je to :D Moram priznati da si me ugodno iznenadio, isto kak je Rade na sotonisticki brasnario sve ostale. Al jebiga, sezonac je to i ajd tripni sam negdje iza 9 gora.
--- Kraj citata ---
Mnogi kazu da se to ne moze, ja vam kazem da se to moze! :)
--- Kraj citata ---
Jedna lasta ne cini proljece :D Moze se, ali ne treba se zanositi s tim, imam u excelu preko 50 clanova sa 70tkama i statistika je grda.
dacerovs:
Ja zato imam buckalicu, odavno sam prestao bit jebac rumene kadulje i ekstremno sam srecan!
Kad vidim kako Nmax ide, odma mi toplo oko srca!
Najljepsi na gridu!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zigas:
--- Citat: matija84m - 16 Ožujak, 2020, 11:01:39 ---
--- Kraj citata ---
Karbos otkida, a do kada ce to se nezna :dontknow:
Sve je dobro slozeno tako da mogu kamo god zatreba. Jucer se pojavili problemi sa svjecicom, ali to nije nista cudno za ngk. Od alata naravno nemam nista tako sam uz trokiranje vozil dobar dio puta na povratku :frajer:
--- Kraj citata ---
NGK :kenjkenj:
Koja je alternativa? Denso skoro nitko nema a nek bi bile bolje i jeftinije.
U par godina sam potrošijo preko 100€ za taj NGK. Pokušavao od običnih, platinum, iridium, dvolelektrodnih... u rangu od 8-27€ na komad i još nisam pri kraju, koja je prava i da radi barem 2000 - 3000km a trebale bi jako više.
Corector:
Ziga, pa ja se vozim redovito po 3000km sa Eyquem RTC72L.
Vec 2 godine nikakvih problema. Na Dencu mi se istopila ground elektroda na 2tkm, NGK je takodjer imao svojih pehova.
"Hladnije" svijecice su puno osjetljivije na bogatu smjesu. Jos od prije 10 godina i vise, ekipa je imala iste simptome kao danas, u bugatim razradama, nove svijecice su rikavale iznenada.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju