Ostalo > Razne offtopic teme :)

Korona, rat, kriza, politika...

<< < (15/23) > >>

zvonkec92:

--- Citat: matija84m - 06 Ožujak, 2022, 09:20:19 ---
--- Citat: zvonkec92 - 05 Ožujak, 2022, 23:00:26 ---Komotno ju se moze preimenovat u "hoce li nas trofazni napasti?"

--- Kraj citata ---
Cekaj jos malo zima je, nece traktor da upali :dajmenemojj:

--- Kraj citata ---
Skoro sam napiso da si ponesu nove grijace za u štek al sam se sjetio da su razjebali fabriku IMT

Corector:
Dok je meni dvojke i PureJeta, ostat ce uvijek i za cigare :ljetodobar: I jos oba vozila vole vise njivu nego cestu, tako da se ne sekiram ni kad nastane kaos na prometnicama, testirano i uvjezbano po vojnim standardima.

Cim je Amer vidio preko svojih vrhunskih spijunskih alata kako obicni Kmet na PureJetu zivi, odmah je shvatio da ne moze to tako. Kmet mora biti vjecno napacen i vjecni pacenik, nikad mu ne smije biti dobro. Samo sto virtualno govedarstvo napreduje, pa ce sve brze stizati reakcija ako se netko slucajno izdvoji iz tora.

ivano_007:
Amo iskreno, ko je čekao jučer u gužvi na benzinskoj :icon_biggrin:

zvonkec92:
Ja znam ko je kupio 200€ benzina a nije stajao u gužvi  :laughing7:  Nisam puno ustedio al nema veze, sad cu sve skuterom obavljat tako da potrosnju svedem na minimum a auto ce biti nuzno zlo

matija84m:
Ja sam danas natocil za 4000 kuna. Jucer me bilo sram tocit dok je tako jeftino bilo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju